Monday, March 24, 2014

Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΦΡΑΓΚΟΚΑΛΟΓΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ


Ο ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ ΚΑΙ Η ΦΡΑΓΚΟΚΑΛΟΓΡΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Οταν έκανα την ανάρτηση με το βίντεο της φραγκοκαλόγριας τραγουδίστριας δεν γνώριζα το περιεχόμενο της συνομιλίας της με την επιτροπή του διαγωνισμού επειδή τότε δεν υπήρχαν Αγγλικοί υπότιτλοι.

Οταν το ξανάδα με υπότιτλους θαύμασα το μέγεθος της ασέβειας της προκομμένης φραγκοκαλόγριας έτι και έτι.

Η πηδηχτούλα φραγκοκαλόγρια, που λέτε, όταν ρωτήθηκε από τα έκπληκτα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού τραγουδιού αν το Βατικανό εγκρίνει την εμφάνισή της στο διαγωνισμό, δεν δίστασε να βγει από πάνω και να ζητήσει και τα ρέστα. "Ο “Αγιος Πατέρας”, εξήγησε, “μας είπε να πηγαίνουμε παντού για να ευαγγελιστούμε το μήνυμα της σωτηρίας. Επομένως περιμένω τηλεφώνημα του Πάπα να με συγχαρεί!!!”

Είπατε τίποτα;!!!

Αν μεν η όλη παρουσία της στο διαγωνισμό είναι μέρος ευρύτερης επικοινωνιακής παράστασης που ετοιμάζει ο Πάπας Φραγκίσκος δεν γνωρίζουμε, αλλά θα το μάθουμε οπωσδήποτε από τη συνέχεια της ιστορίας.

Αν ο “επίσκοπος της πρεσβυτέρας αδελφής Εκκλησίας της Ρώμης”, όπως αποκαλούν τον αιρεσιάρχη του Βατικανού οι Οικουμενιστές, σηκώσει το τηλέφωνο ή απαντήσει σε ερωτήσεις που θα του υποβληθούν ή δεχτεί σε ακρόαση το βρωμοθήλυκο που παριστάνει την καλόγρια, τότε θα παρακολουθήσουμε ακόμη μια θεατρική παράσταση του Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκου.

Αν όμως ο “Αγιος Πατέρας” κατελήφθη εξ απίνης με τη συμπεριφορά της πηδηχτούλας και ζωηρούλας φραγκοκαλόγριας, ας έχει περισσότερο μυαλό -77 χρόνων άνθρωπος- για να μην ενθαρρύνει αυτού του είδους τη συμπεριφορά.  

No comments:

Post a Comment