Thursday, March 20, 2014

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ



Ο ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Ηλεκτρονικό μήνυμα με πληροφορεί ότι:

“Από τις 17 μέχρι τις 31 Μαίου προγραμματίζεται να γίνει σε όλες τις πόλεις της Κύπρου φεστιβάλ ομοφυλοφιλικής "υπερηφάνειας" υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Στα δύο συνημμένα κείμενα εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους είμαστε αντίθετοι σε αυτό το φεστιβάλ.

Κάνουμε εκστρατεία αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων διαμαρτυρίας.”

Το μήνυμα συνοδεύεται με δύο κείμενα που εξηγούν γιατί όσοι υπογράφουν την ηλεκτρονική διαμαρτυρία είναι εναντίον των φεστιβάλ που διοργανώνονται υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας.

Τα κείμενα αναφέρονται στους κινδύνους που αφορούν όσους κάνουν τρόπο ζωής την ομοφυλοφιλία και επισημαίνουν τα σοβαρά προβλήματα υγείας που προκύπτουν από τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Παράλληλα επισημαίνουν τις δύσκολες ώρες που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, το οξύ δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει και τους εθνικούς και κοινωνικούς λόγους που θα έπρεπε να αποτρέπουν τη διοργάνωση αυτών των φεστιβάλ. 

Ως χριστιανοί οφείλουμε πρωτίστως να τονίζουμε ότι η άσκηση της ομοφυλοφιλίας είναι θανάσιμη αμαρτία η οποία οδηγεί -κατά τον αδιάψευστο λόγο του Ευαγγελίου- στην κόλαση.

Σκοπός της ζωής μας είναι η σωτηρία μας και αφού η αμαρτία της ομοφυλοφιλίας -όπως και κάθε άλλη σεξουαλική πράξη έξω από την ευλογία του εκκλησιαστικού γάμου- μας κλείνει την θύρα του παραδείσου, διαφωνούμε κάθετα ως χριστιανοί με τη διοργάνωση παρόμοιων φεστιβάλ.

No comments:

Post a Comment