Saturday, October 20, 2012

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ



ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΜ. ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΒΑΔΡΑΧΑΝΗ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάζουμε, σε ένα από τα ιστολόγια που ελέγχει ο σοβαρά παρανοικός, σατανικός και πεζοδρομιακός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης, τα ακόλουθα: 

“ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΘΟΥΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ

Φιλοι Μουσουλμάνοι,

Ο προφήτης Χριστος υβριζεται χυδαια και βλασφημειται κακοβουλα απο αισχρα υποκειμενα, αγριανθρωπους και υπανθρωπους και απανθρωπους ψευτοχριστιανους.

Επειδη οι χριστιανοι δεν τον υπερασπιζονται αφου κοιμωνται υπνον βαρουχιον και δεν τον καλυπτουν απο τις ελεεινες βλασφημιες ελεεινων ανθρωπων της εποχης μας και οι δεσποταδες που λενε οτι ταχα ειναι αντιπροσωποι του Χριστου τον αρνουνται και αδιαφορουν και γυρνουν και περιφερονται στις φιεστες και στα πανηγυρια, αφου εγιναν δεσποταδες μονο για τα πανηγυρια, καλουμε εσας να μπητε μπροστα και να υπερασπισθητε το ονομα του προφητη Χριστου του Ναζωραιου, κατα το Κορανιο σας. 

Φιλοι Μουσουλμανοι, αφου οι χριστιανοι δεν υπερασπιζονται τον χυδαια βλασφημουμενο Χριστο και τον εγκαταλειπουν και τον προδίδουν, Σας καλουμε εσάς τους φιλους Μουσουλμανους, να παρετε την υπόθεσι στα χερια σας.
Εσείς ξέρετε πολυ καλα πως να υπερασπισθητε τον προφήτη σας Χριστό.

Εμπρος Φιλοι Μουσουλμανοι, παρτε την υποθεσι στα χερια σας.”

Απευθύνομαι σε νοήμονες αναγνώστες γι’ αυτό δεν χρειάζεται να σχολιάσω εν εκτάσει το αποκύημα μιας σοβαρά διαταραγμένης προσωπικότητας.

Ούτε χρειάζεται να επεκταθώ στο μέγεθος της υποκρισίας και της ασυνέπειας να καταδικάζουμε - και πολύ ορθά πράττουμε - τη δωρεά "Ιερών Κορανίων" στους μουσουλμάνους εκ μέρους ορθοδόξων ιεραρχών και από την άλλη να προσκαλούμε τους μουσουλμάνους να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, επειδή η παράσταση με το βλάσφημο έργο κατά του Χριστού προσβάλλει τη διδασκαλία του Κορανίου.!!! 

Ουδεμία αναφορά κάνει φυσικά στη Θεότητα του Κυρίου ο σατανικός και σοβαρά παρανοικός Αρχιμανδρίτης Μελέτιος Βαδραχάνης, αφού μιλά από την προοπτική του Κορανίου αντί του Ευαγγελίου.!

Η προσέγγισή του είναι πραγματικά ανάξια σχολιασμού εξαιτίας της φαιδρότητας και της ασυνέπειας που την χαρακτηρίζει. 

Περιορίζομαι να επισημάνω ένα μεγάλο κίνδυνο. 

Τι θα γίνει αν κάποιοι μουσουλμάνοι είτε ως άτομα, είτε ως οργανωμένο σύνολο, είτε αυθόρμητα, είτε για προβοκάτσια, είτε για λόγους προπαγάνδας, προβούν σε κάποια ακραία ενέργεια με αφορμή την πρόσκληση του σοβαρά παρανοικού αυτού κληρικού να ενεργήσουν με τον τρόπο που αυτοί γνωρίζουν;!!!

Ποιος θα πληρώσει τα σπασμένα αν - ο μη γένοιτο - ήθελε συμβεί κάτι;

Αντιλαμβάνονται οι υπεύθυνοι του “Ορθοδόξου Τύπου” - και δη ο π. Θεόδωρος Ζήσης και ο π. Βασίλειος Βολουδάκης - στα χέρια ποιου ανθρώπου έδωσαν την αρχισυνταξία του “Ορθοδόξου Τύπου”;

Μπορούμε να μάθουμε για ποιο λόγο ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος εξακολουθεί να διατηρεί αυτόν τον κληρικό στη Μητρόπολή του;

Θα επανέλθουμε σύντομα - συν Θεώ - για να ολοκληρώσουμε την αναφορά μας στο θέμα.

No comments:

Post a Comment