Tuesday, October 16, 2012

Ο ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!




Ο ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Εκφράζουμε την ιδιαίτερη μας χαρά επειδή ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ διέψευσε τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που τον παρουσίαζαν ότι δήθεν συνήργησε με βουλευτές της Χρυσής Αυγής για να καταθέσει μήνυση κατά της βλάσφημης παράστασης Corpus Christi.

Η διαβεβαίωση του Σεβασμιότατου μας αρκεί. 

Τι λέγουν οι Χρυσαυγίτες για δικούς τους σκοπούς ουδόλως μας ενδιαφέρει. 

Αυτό που μας απασχολεί είναι η στάση των χριστιανών και δη των επισκόπων έναντι των Χρυσαυγιτών. 

Αφού ο Σεβασμιότατος διαβεβαιώνει δημόσια ότι ΜΟΝΟΣ του κατέθεσε την μήνυση και ότι ο ίδιος δεν προσκάλεσε τους Χρυσαυγίτες να έρθουν αλλά οι ίδιοι πληροφορήθηκαν το γεγονός και αυτοβούλως ήρθαν για ψηφοθηρικούς λόγους να συμπαρασταθούν στον Σεβασμιότατο, ο Αγιος Πειραιώς δεν έχει καμία ευθύνη για τις ψευδείς διαδόσεις που δημοσιοποίησαν εκ των υστέρων οι Χρυσαυγίτες, οι οποίοι ειρήσθω εν παρόδω είναι οι πρώτοι που δημοσίευσαν στην ιστοσελίδα τους την πληροφορία ότι βουλευτές του κόμματός τους πήγαν να συμπαρασταθούν στον Σεβασμιότατο. 

Ολοφάνερα για να εκμεταλλευτούν το γεγονός! 

Αν οι Χρυσαυγίτες θέλουν συνεργασία με τους επισκόπους και την Εκκλησία πρέπει ανυπερθέτως να αποκηρύξουν το Δωδεκαθεισμό, να μη συμμετέχουν σε μουσικά συγκροτήματα σατανιστών, να αποκηρύξουν τον ρατσισμό και τις απαράδεκτες πρακτικές που μετέρχονται αλλιώς ως χριστιανοί ορθόδοξοι δεν θέλουμε να έχουμε την παραμικρή σχέση μαζί τους.

No comments:

Post a Comment