Thursday, October 25, 2012

Ο “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ” ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!!!











Ο “ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΑΣ” ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΗΜΟΦΟΡΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάζουμε στην alithia.com.cy ότι η αυτού εξοχότης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δ. Χριστόφιας - προσφυώς αποκαλούμενος “Καταστρόφιας” - “πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στην Αγία Εδρα, στο Βατικανό.

Το μεσημέρι, ο Πρόεδρος Χριστόφιας θα έχει συνάντηση με τον Πάπα Βενέδικτο και ακολούθως με τον Γραμματέα του Κράτους του Βατικανού.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσης επίσκεψη στο κυρίαρχο Τάγμα των Ιπποτών της Μάλτας, όπου θα συναντηθεί με τον Πρίγκιπα και Μέγα Μαγίστρο Fra Mathew Festing και τον Μέγα Καγκελάριο και Υπουργό Εξωτερικών του Jean Pierre Mazery.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του θα παρασημοφορηθεί με το Περιδέραιο του Τάγματος των Ιπποτών.

Το απόγευμα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα Κεντρικά Γραφεία της Κοινότητας Αγίου Αιγιδίου, όπου θα έχει συνάντηση με τα στελέχη της Κοινότητας.”

Δεν νομίζετε, καλοί ανανώστες, ότι πηγαίνει μακριά η κοροιδία του κ. Χριστόφια να παρασημοφορεί κληρικούς και να παρασημοφορείται από Ορθόδοξους και Παπικούς Εκκλησιαστικούς οργανισμούς;

Από τη μια τον είδαμε να πλέκει το εγκώμιο του π. Αιμιλιανού, από την άλλη τον ακούμε να μας κάνει κηρύγματα για το ποιος είναι και ποιος δεν είναι ο καλός κληρικός και τώρα μετά τα παράσημα που μάζεψε από τους εν Κύπρω και τους εκ του εξωτερικού θιασώτες του, άρχισε την πορεία ανά τα έθνη για να μαζεύει παράσημα!!! 

Αλήθεια! Για ποιου είδους προσφορά;

Πάντως δεν κρύβουμε την ανυπόκριτη χαρά μας επειδή ο εξοχότατος κ. Πρόεδρος την ημέρα της ονομαστικής του εορτής - αν αναγνωρίζει τέτοιου είδους εορτές!!! - θα λάβει την ευλογία της αυτού Αγιότητος του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ΄.!!! 

Εδώ που τα λέμε του αξίζει.!!! 

Η μόνη που του αξίζει, για να είμαστε ειλικρινείς.!!!

Αντε το πολύ να του αξίζει και η ευλογία του “Δρυίδη” Πριμάτου του Αγγλικανισμού.!!!

Σε κάθε περίπτωση θα τρίζουν τα κόκκαλα του Μαρξ, του Λένιν, του Στάλιν, του Μάο, του Εζεκία και των λοιπών προλετάριων!!! 

Από τα βάθη της καρδιάς μας χρόνια πολλά κ. Πρόεδρε και ο Αγιος Θεός να δώσει να είστε, όχι μόνον ο πρώτος, αλλά και ο τελευταίος Ακελικός Νεοκύπριος Πρόεδρος που μαγαρίζει το Προεδρικό μέγαρο.

Και από το Φεβρουάριο με το καλό στο Κελλάκι, όπου ελπίζουμε να έχετε ένα κελλάκι για να κλάψετε για τα κακά που επεσώρευσε στην πατρίδα μας η πεντάχρονη παρουσία σας στο πηδάλιο της Κυπριακής Δημοκρατίας. 

No comments:

Post a Comment