Wednesday, February 8, 2012

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ;


ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ή ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ;


Του Παναγιώτη Τελεβάντου
===========

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος αποφάσισε να βάλει λουκέτο - αναστολής στη λειτουργία του Ραδιοσταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος.

ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
________

Ο λόγος;

Ως μέτρον εξαναγκασμού και εκβιασμού των υπαλλήλων του Ραδιοσταθμού για να κάμψει το φρόνημα τους και να τους εξαναγκάσει να δεχτούν τους νέους επαχθείς για τους εργαζομένους όρους εργασίας.

Με άλλα λόγια η ενέργεια αυτή της Συνόδου έγινε για καθαρά οικονομικούς λόγους.

Με αυτά τα δεδομένα καταδικάζουμε την ενέργεια της Συνόδου.

ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΞΙΑΚΟΥΣ
_________

Υπό μιαν άλλη όμως άποψη θα καλωσορίζαμε την ενέργεια και θα δίναμε τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια στη Σύνοδο αν έκλειε τον Ραδιοσταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος για να εξαναγκάσει τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο να διώξει κλωτσηδόν από την διεύθυνση του Ραδιοσταθμού τον κ. Κατσιάρα και τους άλλους Αγουριδικούς και Συναξιακούς που τον ελέγχουν τώρα.

ΚΟΥΡΕΛΙ Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΕΠΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕΙΑΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ
_____________

Από τη μαύρη μέρα που τα ηνία της Εκκλησίας της Ελλάδος ανέλαβε ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Β΄, - πάνε τέσσερα χρόνια τώρα - ο Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας κατάντησε ένα κουρέλι, ένας κυριολεκτικά κοσμικός Ραδιοσταθμός, ένας Νεορθόδοξος Ραδιοσταθμός, ένα κανάλι επιβολής αντορθόδοξης πορείας και εμπέδωσης κοσμικού φρονήματος.

Η πιο πιθανή εξέλιξη είναι ότι θα ξαναλειτουργήσει ο ραδιοσταθμός με κάποιο συμβιβασμό των εργαζομένων με τον Αρχιεπίσκοπο.

Ο ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΖΗΜΙΑ
__________

Αλλά αυτό γιατί να μας ανησυχεί ή να μας χαραποιεί;

Το ζητούμενο είναι να φύγει ο κ. Κατσιάρας και οι αλλοι Αγουριδικοί και Συναξιακοί που πλαισιώνουν τον Μακαριότατο και να λειτουργήσει με άλλους σωστούς ανθρώπους όπως είναι λ.χ. ο π. Γεώργιος Μεταλληνός, ή ο κ. Χολέβας ή ο κ. Νατσιός.

Αν αυτό δεν γίνει το γε νυν έχον ο Ραδιοσταθμός της Εκκλησίας κάνει ζημιά.

Να κλείσει λοιπόν ο Ραδιοσταθμός.

Οσο για τους εργαζόμενους στο Ραδιοσταθμό να απορροφηθούν από άλλους εκκλησιαστικούς ραδιοσταθμούς ή οργανισμούς της Εκκλησίας.

No comments:

Post a Comment