Monday, February 20, 2012

ΓΕΝΝΑΙΑ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ


Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΡΘΩΝΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΓΚΑΖΟΓΛΟΥ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========


Με μεγάλη χαρά οι πιστοί συνειδητοποιούν ότι στο υπουργείο παιδείας υπάρχει πια ο Αναπληρωτής υπουργός παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος που συνιστά ανάχωμα στα σχέδια των ανθελλήνων και των εκκλησιομάχων που καθοδηγούν από χρόνια την παιδεία της πατρίδας μας.


Καταρχήν ο κ. Αρβανιτόπουλος σταμάτησε την εκτύπωση ελεεινού βιβλίου της Ιστορίας που αναφέρεται σε “συνωστισμούς”, ενώ τώρα προβάλλει βέτο για την εκτύπωση βιβλίου που δεν έχει αναφορά στην Παναγία λες και τα βιβλία του Υπουργείου Παιδείας απευθύνονται σε μαθητές του Πακιστάν και όχι σε Ελληνόπουλα.


Με ιδιαίτερη επίσης ικανοποίηση οι πιστοί διαπιστώνουν ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος παρέστη στην Ημερίδα για τη “μεταπατερική” θεολογία της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς - ενώ ο διά τας αμαρτίας ημών Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απέσχε επιδεικτικά.


Σημειώνουμε επίσης την ικανοποίησή μας διότι ο κ. Αρβανιτόπουλος διατηρεί άριστες σχέσεις με τον ρέκτη Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.


Διερωτόμαστε!


Δεν υπάρχει άραγε τρόπος να εκπαραθυρώσουν κλωτσηδόν την κυρία Διαμαντοπούλου και το άλλο συνάφι των Πασόκων από το Υπουργείο Παιδείας και να αφήσουν τον κ. Αρβανιτόπουλο και τον κ. Μπαμπινιώτη να επιτελέσουν το έργο τους με αίσθημα ευθύνης έναντι της πίστεως και της πατρίδος;


Αλλά δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι το βιβλίο των θρησκευτικών που ο Αναπληρωτής υπουργός παιδείας κ. Αρβανιτόπουλος βάζει στο στοπ - λιστ είναι βιβλίο που έγραψαν τα “κοπέλλια” του κακού δαίμονα του μαθήματος των θρησκευτικών κ. Σταύρου Γιαγκάζογλου.


Αρα αναμένουμε να δούμε ποια αντίδραση θα υπάρξει εκ μέρους του μικρόψυχου Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου, ο οποίος στηρίζει με κάθε μέσο τον στενό συνεργάτη του ορθοδοξομάχο Σύμβουλο του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου για να απο-ορθοδοξοποιήσει το μάθημα των θρησκευτικών.


Εδώ καταντήσαμε!


Οι πολιτικοί να υποστηρίζουν τον ορθόδοξο χαρακτήρα των θρησκευτικών και ο διά τας αμαρτίας ημών Μακαριότατος να συνωμοτεί με τους άθεους για να αφανίσει την ορθόδοξη αγωγή των παιδιών μας.!!!


Παραθέτουμε τη συνέχεια την είδηση που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΝΕΑ ΡΗΞΗ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ - ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ


Ο ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΕΚΤΥΠΩΣΗ “ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΩΝ”

===========



Νέα σύννεφα στις ήδη τεταμένες σχέσεις της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας μετά την νέα πρωτοβουλία Αρβανιτόπουλου να δώσει εντολή για άμεση παύση της εκτύπωσης των ανιστόρητων βιβλίων του…συνωστισμού αλλά αυτή την φορά πήγε και ένα βήμα παραπέρα.


Συγκεκριμένα τα πυρά του αν. υπουργού συγκέντρωσε το προκλητικό βιβλίο θρησκευτικών που αποφεύγει εντέχνως να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στην Παναγία λες και απευθύνεται σε μουλάδες ή παιδάκια σχολής αγιατολάχ.


Ας ελπίσουμε ότι τα “λεφτά που δεν υπαρχουν” δεν θα βρεθούν ξαφνικά για να υπερκεράσουν κάποιοι τις εντολές Αρβανιτόπουλου.


Προκαλεί πάντως απορία η πρεμούρα της κυρίας Διαμαντοπούλου να επισπεύδει ενέργειες που θα επηρεάσουν τα Ελληνόπουλα όταν αυτή είναι αμφίβολο εάν θα βρίσκεται ακόμα και στο κοινοβούλιο…




ΠΗΓΗ:


http://olympia.gr/2012/02/20/

No comments:

Post a Comment