Sunday, February 19, 2012

ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"


ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Είναι πέραν πάσης περιγραφής οι αυταπάτες που καλλιεργούν ορισμένοι άνθρωποι της Εκκλησίας.

Αποκαρδιώνομαι κυριολεκτικά όταν συνειδητοποιώ το μέγεθος της αυταπάτης και της απουσίας κάθε ρεαλισμού που χαρακτηρίζει τις προσεγγίσεις ορισμένων πατέρων και αδελφών μας.


Πριν λίγο επεσήμανα τη φαιδρότητα να πιστεύει κάποιος ότι η “Ιερά Συμμαχία” του παγκόσμιου χρηματοπιστωτικού συστήματος κινδυνεύει από τις μούντζες και το συρτάκι των αγανακτισμένων.


ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑ"

___________


Τώρα παραθέτω Ανακοίνωση της Παράταξης “Κοινωνία” (του κόμματος του π. Βασίλειου Βουλουδάκη), η οποία εκφράζει την πεποίθηση ότι επειδή κάποια μέλη της έκαναν πορεία τη μέρα που ψηφίστηκε το Μνημόνιο 2 στάληκε μήνυμα στους κυβερνώντες!!!


Ο λαός λέγει η Ανακοίνωση της “Κοινωνίας” εξηγέρθη!


Δηλαδή πώς εξηγέρθη; Επειδή εκατό τόσοι άνθρωποι της “Κοινωνίας” έκαναν ειρηνική διαδήλωση;


Δεν πιστεύω τα μάτια μου όταν βλέπω τέτοιες προσεγγίσεις.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ "ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ";

________________


Και ποιο μήνυμα στάληκε; Και ποιος το άκουσε; Ποιος από τους κυβερνώντες ενδιαφέρθηκε ή θα ήταν ποτέ δυνατόν να ενδιαφερθεί - κάτω από τις περιστάσεις - να το ακούσει;


Εκείνη την ώρα της πορείας οι αναρχικοί έκαιαν κυριολεκτικά την Αθήνα.


Εκείνη ακριβώς την ώρα τα κόμματα αυτοδιαλύονταν με μαζική απειθαρχία των βουλευτών τους, οι οποίοι στη συνέχεια διαγράφτηκαν από τους αρχηγούς τους από την κοινοβουλευτική ομάδα που ανήκουν.


Εκείνη την ώρα γινόταν πραγματική μάχη στη Βουλή που αφορούσε την υποθήκευση της εδαφικής ακεραιότητας, την φαλκίσευση της εθνικής κυριαρχίας και την επιβολή οικονομικής κηδεμονίας της Ελλάδας!


Και οι καλοί πατέρες και αδελφοί της Παρατάξεως “Κοινωνία” πιστεύουν ότι έστειλαν μήνυμα στους κυβερνώντες επειδή έκαναν πορεία εναντίον του Μνημονίου;!!!


Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν άνθρωποι που τρέφουν τέτοιες ψευδαισθήσεις;


ΟΧΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

_________



Θέλουν να κάνουν πορείες και να εκδίδουν ανακοινώσεις;


Ας κάνουν!


Αλλά ας μην αυταπατώνται!


Την ώρα που χανόταν κυριολεκτικά ο κόσμος δεν υπάρχει και η πιο ελαχίστη περίπτωση έστω και ένας των κυβερνώντων να σκοτίστηκε να ακούσει το μήνυμα της “Κοινωνίας”!


Εδώ δεν άκουαν την ψήφο των βουλευτών του κόμματός τους και θα άκουαν την "Κοινωνία";


Παραθέτουμε στη συνέχεια την Ανακοίνωση της Παράταξης “Κοινωνία” που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


Ο ΛΑΟΣ ΕΞΗΓΕΡΘΗ!


Της Παράταξης “Κοινωνία”

===============


Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η αποψινή πορεία προς το Σύνταγμα στην οποία συμμετείχε και η Παράταξή μας. Η πορεία ξεκίνησε στις 5:00 μ.μ. από τα γραφεία των Αθηνών, με τους ιερείς να προηγούνται και πλήθος κόσμου να ακολουθεί με έντονο ενθουσιασμό. Ένθερμη ήταν και η υποδοχή της πορείας της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» από πλήθος συγκεντρωμένου κόσμου σε όλη την διαδρομή προς το Σύνταγμα, επικροτώντας ιδιαιτέρως την παρουσία των κληρικών και μάλιστα στην πρώτη γραμμή.


Ο σκοπός του συλλαλητηρίου επετεύχθη! Κλήρος και λαός έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα προς τους κυβερνώντες: Ο λαός εξηγέρθη! Δεν αντέχει πια! Είναι πλέον αποφασισμένος να αποτινάξει από την Ελλάδα τους επίορκους προδότες της Βουλής, τον χειρότερο κατακτητή που γνώρισε ποτέ η Πατρίδα μας!

No comments:

Post a Comment