Sunday, August 28, 2011

Η ΠΤΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ


Η ΠΤΩΣΗ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΩΝ ΣΤΑ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΡΑΤΗ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

============


Φοβερά τα ντουκουμέντα καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων από τον τύραννο της Λιβύης Μουαμάρ Καντάφι που επέδειξε πρωτοφανή τρομοκρατική συμπεριφορά κατά τη διάρκεια της επί δεκαετίες απολυταρχικής διακυβέρνησης της χώρας του.


Πολύνεκρες εγκληματικές ενέργειες, υποστήριξη του ψευδοκράτους του κατεχόμενου Βορρά στην Κύπρο και προώθηση του επιθετικού Ισλαμισμού ήταν μερικά μόνον από τα εγκλήματα που διέπραξε ο αδίστακτος αυτός τύραννος.


Το καθεστώς της Συρίας επίσης δείχνει το απεχθές τυραννικό της πρόσωπο καθημερινά.


Ας λάβουμε όμως υπόψη όμως όλες τις παραμέτρους του προβλήματος.


Ασφαλώς και καταδικάζουμε τη συμπεριφορά των παρανοικών - τις πλείστες περιπτώσεις - τύραννων του εκκοσμικευμένου Ισλάμ.


Δεν παραβλέπουμε όμως πόσο χειρότερα μπορούν να αποδειχθούν τα πράγματα με την εγκαθίδρυση Ισλαμικών καθεστώτων.


Ενα απλό βλέμμα στο Ιράν ή στο Ιράκ δείχνει ότι η καταπίεση των μη μουσουλμανικών μειονοτήτων έφτασε στο απόγειό της με την πτώση των κοσμικών τυραννικών καθεστώτων.


Η πίεση που υφίστανται οι Κόπτες της Αιγύπτου είναι τέτοια ώστε μειώνεται ουσιαστικά η παρουσία τους στην Αίγυπτο με τη μαζική μετανάστευση. Αυτό συνέβηκε ήδη σε δραματική κλίμακα στο Ιράκ μετά την πτώση του τυραννικού καθεστώτος Χομείνι.


Και ούτε χρειάζεται να είναι κανείς προφήτης να προφητέψει ότι αν πέσει και το καθεστώς Ασσαντ της Συρίας τα ίδια και χειρότερα θα πάθουν οι χριστιανοί του Πατριαρχείου Αντιοχείας και οι άλλοι χριστιανοί της Συρίας.


Ασφαλώς και καταδικάζουμε την τυραννία των κοσμικών καθεστώτων τη Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.


Ασφαλώς και οικτείρουμε τους υμνητές και τους λάτρεις αυτών των καθεστώτων.


Δεν διατηρούμε όμως ψευδαισθήσεις ότι θα υπάρξει σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα Ισλαμικά κράτη που θα αναδυθούν ή ότι θα αποφευχθούν απηνείς διωγμοί εναντίον των χριστιανών των χωρών αυτών που θα αποδεκατιστούν με τη μαζική μετανάστευση στην οποία θα υποχρεωθούν εκ των πραγμάτων να ακολουθήσουν.


Παραθέτουμε στη συνέχεια την επιστολή του κ. Ντόνα και την είδηση αναφορικά με τις “Αμαζόνες” του Καντάφι που μας έδωσε τη αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


''ΗΓΕΤΕΣ''...ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ.!

ΟΙ ΤΥΡΑΝΝΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ


Του Οικονομολόγου κ. Γεωργίου Ντόνα

==========


Να ποιοι ήσαν και είναι οι αριστερόστροφοι τύραννοι, που κατακρεουργούν την ανθρωπότητα, για δεκαετίες ολόκληρες.! Να που οδήγησαν τους λαούς τους.! Να τα αποτελέσματα των (δημοκρατικών) μεθόδων διακυβέρνησής τους.! Και δυστυχώς, τόσοι και τόσοι άλλοι καταπιέζονται ακόμη κάτω από την μπότα κάποιων ''πατερούληδων'', με πρώτους τους Κινέζους...!


Και όμως.! Τα ''παπαγαλάκιά'' τους παγκόσμια και ιδιαίτερα στην πατρίδα μας, μέχρι και τώρα, κυριολεκτικά μας πρήζουνε με αναφορές σ' αυτούς τους αιμοδιψείς τυράννους όπως π.χ. ''ο ηγέτης της Λιβύης Καντάφι'' ή ''ο πρόεδρος της Συρία Άσσαντ''.!


Και με αυτή την νοοτροπία, απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουν, διότι αδίστακτα και απάνθρωπα τα ίδια έκαναν και μετά την κατάρρευση του σιδηρού παραπετάσματος και την πτώση της Κουμουνιστικής Σοβιετικής Ενώσεως.! Τότε, όλοι ελπίσαμε ότι, θα ανοίξουν τα μάτια ακόμη και των στρατευμένων και των πιο δογματικών, αλλά δυστυχώς, όλοι εν χορώ έσπευδαν να συγκαλύψουν ανατριχιαστικά κακουργήματα, να αποσιωπήσουν ειδεχθή εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και να διαψεύσουν τα ΑΔΙΑΨΕΥΣΤΑ.! Και όχι μόνο ... αλλά στη συνέχεια, με θρασύτητα χιλίων πιθήκων προέβησαν και σε .... αντεπίθεση..!


Πιο το αποτέλεσμα; Μέχρι σήμερα, γι' αυτούς δεν υπάρχει αντικειμενική αλήθεια!!! Αλήθεια είναι ό,τι συμφέρει το κόμμα και το όνειρο για την βίαιη αρπαγή της εξουσίας...! Γι' αυτό τους βλέπετε και τους ακούτε, να βρίζουν και να ενοχοποιούν τους πάντες και τα πάντα, εκτός από τους ''ημετέρους''.! Όλοι είναι καταστροφείς, όλοι είναι φονιάδες των λαών και όλοι είναι τέρατα προς εξαφάνιση, εκτός απ' αυτούς που δημιούργησαν τα γκουλάγκς, τα στρατόπεδα της Σιβηρίας, τις πλατείες ''Τιέν – αν – Μεν'' και τα εκατοντάδες εκατομμύρια μαρτυρικών νεκρών, όπου επικράτησαν και πάνω σε όσους σκλάβωσαν μέχρι σήμερα!!!


Και αυτοί μεν δεν αλλάζουν.! Εμείς όμως, ας μην ξεχνάμε και ας σοβαρευτούμε, για να μη μας συμβούν τρις χειρότερα ''και έσται η εσχάτη πλάνη χείρων της πρώτης''.


*****


ΤΟ ΔΡΑΜΑ ΤΩΝ ΑΜΑΖΟΝΩΝ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ

=======


Πέντε γυναίκες μέλη της επίλεκτης ομάδας σωματοφυλάκων του Μουάμαρ Καντάφι ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν και κακοποιήθηκαν από τον ίδιο.


Οι γυναίκες αποκάλυψαν στη Βεγγάζη, ότι κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον Καντάφι και τους γιους του, πριν απολυθούν όταν "τις βαρέθηκαν".


Οι κατηγορίες αυτές περιλαμβάνονται στα στοιχεία που έχει αναλάβει να συγκεντρώσει το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.


Μια από τις γυναίκες δήλωσε πως την εκβίασαν να ενταχθεί στην ομάδα των σωματοφυλάκων, που πιστεύεται ότι την αποτελούσαν 400 γυναίκες, με μια κατηγορία που κατασκεύασε το καθεστώς εναντίον του αδελφού της.


Της είπαν πως είτε θα γίνει σωματοφύλακας ή ο αδελφός της θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής του στη φυλακή με την κατηγορία ότι συνελήφθη με ναρκωτικά επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στη Μάλτα.


"Εκδιώχθηκε από το πανεπιστήμιο και την ενημέρωσαν πως θα μπορούσε να ξαναφοιτήσει μόνο με επέμβαση του ίδιου του Καντάφι.


"Οταν συναντήθηκε τελικά με τον Καντάφι την υποδέχτηκε με...τις πυζάμες. Αρνήθηκε τις προτάσεις του και εκείνος την βίασε".


Από τις ιστορίες αυτές προκύπει ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο: πρώτα βίαζε τις γυναίκες ο Καντάφι, μετά ένας από τους γιους του και στη συνέχεια υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι.


Οι γυναίκες αυτές αποκάλυψαν τις ιστορίες τους όταν λίβυα ψυχολόγος άρχισε να ερευνά κατηγορίες για συστηματικούς βιασμούς από τις κυβερνητικές δυνάμεις στη διάρκεια των συγκρούσεων.



ΠΗΓΗ:


tromaktiko

No comments:

Post a Comment