Thursday, August 4, 2011

ΜΟΝΟΝ ΟΙ "ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΣΤΕΣ" ΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!


ΜΟΝΟΝ ΟΙ “ΕΣΧΑΤΟΛΟΓΙΣΤΕΣ” ΑΣ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ!


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

=========


Ουδείς λόγος ανησυχίας συντρέχει.!


Εχουμε τις απολύτως φερέγγυες διαβεβαιώσεις των ΓΑΠ, Ραγκούση και Δένδια!


Δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος από το ηλεκτρονικό φακέλλωμα.!!!


Ολα τα άλλα είναι παρερμηνεία του βιβλίου της Αποκάλυψης εκ μέρους των “εσχατολογιστών”.


Ο π. Παίσιος; Επεσε θύμα κάποιου μοναχού.!


Ο π. Επιφάνιος; Είπε μεν ότι δεν πρέπει ούτε να αγγίξουμε τα διαβολοδελτία, αλλά το έκανε για να αντιμετωπίσει το πνευματικό κύρος του π. Παισίου με θετικό τρόπο.!


Ολα τα άλλα στην πραγματικότητα είναι φοβίες των “εσχατολογιστών”.!


Οι χριστιανοί κατοικούν σε “κρυστάλλινους πύργους” και έτσι δεν φοβούνται από τίποτα.!


Ξέρετε ποιος είναι ο δικός μου φόβος;


Οτι μερικοί ζουν στο Μεσαίωνα και τους αρέσει να αναπολούν τα παραμυθάκια της κοιμωμένης καλλονής, της Σταχτοπούτας, της Χιονάτης και της λίμνης των κύκνων.


Φαντάζονται - οι καυμένοι- ότι ακόμη υπάρχουν πύργοι.! Δεν πήραν είδηση ότι στο μεταξύ εφευρέθηκαν τα κανόνια και έτσι τα οχυρωματικά έργα των πύργων δεν χρησιμεύουν σε τίποτα.


Ούτε άκουσαν - φαίνεται - ότι ο κόσμος έγινε μια γειτονιά. Οτι τα πιο ευαίσθητα δεδομένα της ζωής του ανθρώπου και τα πλέον διαβαθμισμένα στοιχεία που αφορούν την άμυνα των πιο προηγμένα ανεπτυγμένων χωρών του κόσμου βρίσκονται κυριολεκτικά στο έλεος των χάκερς και έτσι ονειρεύονται τη “νεφελοκοκκυγία” τους, “ένθα απέδρα πάσα οδύνη, λύπη και στεναγμός”.


Με όλα όσα συμβαίνουν ούτε που κατάλαβαν ότι δεν υπάρχουν πια σύνορα!


Οχι απλά, επειδή δεν μπορεί κανείς να σταματήσει το κύμα των λαθρομεταναστών!


Οχι μόνον επειδή κανείς δεν μπορεί να αναστρέψει το ρυθμό της υπογεννητικότητας, αλλά επειδή - το χειρότερο από όλα - πουλήσαμε την ψυχή μας - αντί πινακίου φακής - στον κακό δράκο του παγκοσμιοποίησης και έτσι ούτε οι κρυστάλλινοι πύργοι μας σώζουν, ούτε οι ατσαλένιοι.


Ο Αννίβας δεν είναι απλά ante portas!


Είναι θρονιασμένος ήδη αναπαυτικά στην ψυχή μας.!


Οσοι δεν το αντιλαμβάνονται αυτό είναι πιο στραβοί από τον εκ γενετής τυφλόν της παραβολής.


Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε λόγο να κοροιδεύουμε τον εαυτό μας προσπαθούμε να βάλουμε σε εφαρμογή τη σοφή ρήση του π. Γεώργιου Μεταλληνού:


“Τα σύνορα της παγκοσμιοποίησης πρέπει να χαραχθούν στην καρδιά του ανθρώπου” και η μάχη για την ανθρώπινη ελευθερία πρέπει να δοθεί με μπροστάρη την Εκκλησία, έστω και αν γνωρίζουμε ότι "ο Εφιάλτης θα φανεί στο τέλος και οι Μήδοι επιτέλους θα διαβούνε!"


Παραθέτουμε στη συνέχεια το κείμενο που μας έδωσε την αφορμή για τη σύνταξη του πιο πάνω σχολίου.


*****


ΣΤΟ ΦΩΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΥΒΕΡΝΟΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

==========


Στο φως οι μεγαλύτερες κυβερνοεπιθέσεις - Ενας ο δράστης και 72 οργανισμοί τα θύματα. Υπέκλεπταν απόρρητα δεδομένα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί!


Ειδικοί σε θέματα ασφαλείας των υπολογιστών ανακάλυψαν μία σειρά από κυβερνοεπιθέσεις - τις μεγαλύτερες μέχρι σήμερα - οι οποίες περιλαμβάνουν τη διείσδυση στα δίκτυα 72 οργανισμών, ανάμεσά τους και τα Ηνωμένα Εθνη, καθώς και κυβερνήσεων και εταιριών ανά τον κόσμο.


Η εταιρία ασφάλειας των υπολογιστών McAfee, που εντόπισε τις επιθέσεις, δήλωσε ότι θεωρεί πως ο "δράστης" είναι ένας, αλλά δεν τον ονόμασε, ωστόσο ένα ειδικός σε θέματα ασφαλείας υπολογιστών είπε ότι από τα στοιχεία προκύπτει ότι πρόκειται για την Κίνα.


Ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων των κυβερνοεπιθέσεων την τελευταία πενταετία περιλαμβάνει τις κυβερνήσεις των ΗΠΑ, της Ταϊβάν, της Ινδίας, της Νότιας Κορέας, του Βιετνάμ και του Καναδά, την Ενωση Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας (ASEAN), τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, την Παγκόσμια Υπηρεσία Αντιντόπινγκ και πολλές εταιρίες - από τον χώρο της αμυντικής βιομηχανίας μέχρι της τεχνολογίας.


Στην περίπτωση των Ηνωμένων Εθνών οι κυβερνοπειρατές εισέβαλαν στο σύστημα της Γενικής Γραμματείας του Οργανισμού, στη Γενεύη, το 2008, κι επί δύο χρόνια υπέκλεπταν απόρρητα δεδομένα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, σύμφωνα με την McAfee.



ΠΗΓΗ:



Τρομακτικό,


ΑΠΕ – ΜΠΕ

No comments:

Post a Comment