Wednesday, November 7, 2018

ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΚΕ



ΘΑΡΡΑΛΕΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΙΣΚΕ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Χαιρετίζουμε με πολύ ενθουσιασμό τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου του ΙΣΚΕ (Ιερός Σύνδεμος Κληρικών Ελλάδας), π. Γεώργιου Κωνσταντίνου, για την προδοσία των δικαίων της Εκκλησίας από τον ανάξιο εν παντί και καθαιρετέο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου δεν μασά καθόλου τα λόγια του.

Επιτίθεται ευθέως εναντίον των Εκκλησιομάχων που μας κυβερνούν.

Παραλαμβάνει τους κατσαμπλιάδες και τους σέρνει τα δέοντα.

Αλλά τολμά, επίσης, και ονομάζει τον δοσίλογο Αρχιεπίσκοπο ως τον υπεύθυνο της προδοσίας των δικαίων της Εκκλησίας.

Τον κατηγορεί επειδή ενεργεί μόνος του χωρίς την συγκατάθεση της Ιεραρχίας, των ιερέων και του ποιμνίου της Εκκλησίας. 

Αναφέρει, μάλιστα, ότι, αν το γήρας δεν επιτρέπει στον Μακαριώτατο να εκπροσωπεί την Εκκλησία έναντι των ραδιουργιών των άθεων που μας κυβερνούν, ενδείκνυται να παραιτηθεί για να εκλεγεί άλλος Αρχιεπίσκοπος που μπορεί να βαστάσει στους ώμους του το βάρος των αγώνων της Εκκλησίας.

Δυστυχώς, π. Γεώργιε, δεν είναι το γήρας του Αρχιεπισκόπου το πρόβλημα, αλλά το Νεορθόδοξό του φρόνημα και η έλλειψη αγάπης προς τον Χριστό, την Εκκλησία και την πατρίδα που τον διακρίνουν. 

Γι' αυτό ας μη μιλάμε για παραίτηση.

Δεν πρόκειται ποτέ να παραιτηθεί.

Ποιος θα τον υπολογίζει αν παραιτηθεί;

Όσο υπολογίζουν τον πρώην Πειραιώς Καλλίνικο (Καρούσο), άλλο τόσο ή ακόμη λιγότερο θα υπολογίζουν και τον Ιερώνυμο Λιάπη αν παραιτηθεί

Η Ιεραρχία επιβάλλεται, επιτέλους, να εκθρονίσει και να καθαιρέσει τον Μακαριώτατο για να γλυτώσει η Εκκλησία και η πατρίδα από τα χέρια του.

1 comment:

  1. Οι παπάδες έγιναν λεμονόκουπες . Αφού τους αφήρεσαν την ψίχα , τώρα πετάνε και την φλούδα . Είναι απλό !

    Δεν καταλαβαίνω όπως γιατί τόσο μεγάλη ανησυχία ! Αφού θα έχουν την επιχορήγηση . Λίγο περισσότερο υπάλληλοι του δεσπότη . Αυτό δεν πειράζει . Και μέχρι τώρα υπάλληλοι του δεσπότη ήταν . Λίγο περισσότερες κολοτούμπες ! Λίγο περισσότερη επιδεξιότητα στό ευγενές άθλημα ! Κολοτούμπα και άκτιστον φώς !

    ReplyDelete