Sunday, November 18, 2018

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΤΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ



ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΑΙΡΕΤΕΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στο βίντεο που προτάσσεται της ανάρτησης, ο Σεβ. Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ μιλά με γενναιότητα και με θεολογική και νομική επάρκεια.

Δεν μασά τα λόγια του και δεν αποκοιμίζει τον λαό του Θεού για όσα άνομα και αχαρακτήριστα συνομολόγησε ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης με τον άθεο και Εκκλησιομάχο Τσίπρα.

Από την πύρινη ρομφαία του λόγου του Σεβ. Πειραιώς δεν γλυτώνει ούτε ο δοσίλογος Πάνος Καμμένος και ο υπόλοιπος πολιτικός υπόκοσμος των ΑΝΕΛ.

Ο Σεβασμιώτατος προειδοποιεί την κυβέρνηση ότι θα προσφύγει στα Ευρωπαικά και διεθνή φόρα για να ακυρώσει την συμφωνία της καταδολίευσης της Εκκλησίας, που συνομολόγησαν οι Τσίπρας και Ιερώνυμος.

Ταυτόχρονα διακηρύσει ότι ο Αρχιεπίσκοπος δεν είναι ο Πάπας της Ελλάδος.

Η Εκκλησία της Ελλάδος -όπως όλες οι Ορθόδοξες Αυτοκέφαλες Εκκλησίες- διοικούνται συνοδικά και όχι αυταρχικά και με την αρχή του ενός ανδρός.

Γι' αυτό η Σύνοδος της Ιεραρχίας -και όχι ο Αρχιεπίσκοπος- δεσμεύει με τις αποφάσεις της την Εκκλησία.

Η μόνη επιφύλαξη για τα λεχθέντα του Σεβ. Πειραιώς είναι το ότι εξέφρασε εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο του Αρχιεπισκόπου.

Σεβασμιώτατε Πειραιώς! Καμία απολύτως εκτίμηση και κανένα απολύτως σεβασμό δεν αισθάνομαστε για τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης, που συνωμοτεί με τους άθεους, τους προδότες των εθνικών μας θεμάτων, τους Οικουμενιστές και με όλους τους επίβουλους της Εκκλησίας.

Για όνομα του Θεού! 

Μην χρονοτριβείτε Σεβασμιώτατε!

Ο συνθηκολόγος Αρχιεπίσκοπος πρέπει ΑΜΕΣΩΣ εξάπαντος να εκθρονιστεί, να καθαιρεθεί και να εγκλειστεί στα Οινόφυτα. 

Η Ιστορία θα γράψει με μαύρα γράμματα το άτιμο όνομά του για όλα τα κακά που έκανε και κάνει σε βάρος της πίστης, της πατρίδας και της Εκκλησίας μας.

No comments:

Post a Comment