Tuesday, November 13, 2018

Ο ΙΕΡΩΝΥΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΘΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΙΡΕΘΕΙ!



Οι μέχρι στιγμής συγκλίνουσες πληροφορίες μας επιτρέπουν να αισιοδοξούμε ότι η προδοτική συμφωνία που συνομολόγησε ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης Ιερώνυμος Λιάπης με τον άθεο, Εκκλησιομάχο και εθνομηδενιστή Τσίπρα δεν θα εγκριθεί από την Σύνοδο της Ιεραρχίας.

Ναι! αλλά ακόμη και αν αυτό πραγματοποιηθεί, δεν είναι αρκετό.

Ήρθε επιτέλους η ώρα που ο ανάξιος εν παντί Αρχιεπίσκοπος πρέπει να εκθρονιστεί και να καθαιρεθεί.

Αλίμονον, αν ένα στράτευμα διατηρεί στην θέση του Αρχιστράτηγου ένα συνειδητό λιποτάκτη του χρέους και ένα πεμπτοφαλαγγίτη που υποβοηθεί σε όλα τα επίπεδα τους εχθρούς της πίστεως και της πατρίδας.

3 comments:

  1. Κύριε Τελεβάντο , μήπως σιγοντάρετε τον Δημητριάδος ; Κάτι τέτοιο υποψιάζομαι !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Δεν θα έλεγα, κυρία Λωρίτου, ότι έχετε διορατικό χάρισμα, επειδή οι μεγάλες μου αγάπες είναι ο Μεσσηνίας, ο Αλεξανδρουπόλεως και ο Νέας Ιωνίας.

      Αλήθεια πότε θα καθαιρεθούν όλοι οι προναφερθέντες;

      Delete
  2. Απα ! Πά ! Μήν παίρνετε στο στόμα σας τον Αλεξανδρουπόλεως και τον Νέας Ιωνίας ! Αυτοί είχαν την γ....νά συμφωνήσουν μέ τον Ιερώνυμο !

    Ο Δημητριάδος , ο γλυκούλης , ο αγαπουλίνης , εξέδωσε προεκλογικό μανιφέστο ! Φα πάθεις διαβήτη βρε αγαπουλίνι μέ τόση ζάχαρη ! Και νά ! οι θεούσες και τα βλήματα απο πίσω . Παρέλαβε την Αρτεμούλα με κομποσχοίνι και κοτσίδα και την έκανε με καρέ, τιραντάκια , μέσς και ασφαλώς s'il vous plait . Καλά το γαλλικό το είχε απο πρίν όπως : Η Φάν'ς ! Μόνο του ΣΩΤΗΡΑ κρατάνε αντιστάσεις . Οι κωλοτούμπες κωλοτούμπες και ο κότσος κότσος ! Αυτό σημαίνει αίρεση . Η αναγωγή του κότσου σε μείζον θέμα σωτηριολογικής σημασίας ! Ο κότσος νά είναι καλά ,αν έχεις τα κότσια , όλα τα άλλα δεν έχουν και τόση σημασία ! Εμάς θα μας πιάσει ο άγγελος απο το κότσο νά μας ανασύρει κακήν κακώς απο τά καζάνια . Εδώ που τα λέμε φαντάζεσαι την Ευανθία μέ τιραντάκια και μέσς όπως η Αρτεμούλα ; Βρε ! Αρτεμούλα θα ξεσηκώσεις όλο το θεουσάτο ! Κάτω απο την βαψομαλλιά αμφιβάλλω άν έχεις μία μαύρη τρίχα . Τώρα στα γεράματα ; Τό κορίτσι μέ τις μεταμορφώσεις . Η λαική θυμοσοφία ξέρει πολύ καλά νά στολίζει αυτά τα καμώματα , αλλά άσε .....μαλώνει ο Τελεβάντος !

    Ξεχάσαμε την Χαρούλα ! Τι έγινε βρε παιδιά η Χαρούλα ; Ο παπα Κώστας κυκλοφορεί μέ σκυλάκι πλέον ! Παπα Κώστα τί την έκανες την Χαρούλα , την τρέλλανες ; Σου το είχα πεί . Σταμάτα νά ντύνεις τά κοριτσάκια παπαδάκια ! Μεγάλο κακό θα σε βρεί !

    Υ.Γ. απο "γ" δεν αρχίζει μόνο η επίμαχη λέξη , πρός αποφυγήν παρεξηγήσεων ! Εγώ είμαι καλό κορίτσι , δεν λέω κακές λέξεις !

    ReplyDelete