Friday, November 23, 2018

"ΓΑΜΟΣ" ΣΕ ΕΥΚΤΗΡΙΟ ΟΙΚΟ ΑΓΓΛΙΚΑΝΩΝ!!!



Μπορούν να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο συνεχίζεται ο διάλογος Αγγλικανών και Ορθοδόξων;

Δεν ξέρει κάποιος αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει με τα χάλια του Αγγλικανισμού.

6 comments:

  1. Η πιό χορευταρού η ιέρεια ! Αντί του Ησαία χόρευε !

    Οι δύο κυρίες γιατί αποχώρησαν ; Εις ένδειξιν διαμαρτυρίας ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ξύλο με βρεγμένη σανίδα θέλουν όλοι

      Delete
  2. Στο Κολυμπάριο της Κρήτης, ο παναγιώτατος Οικουμενικός Πατριάρχης κ. Βαρθολομαίος θεσμοθέτησε, ληστρικώς, ότι ο Παπισμός, ο Προτεσταντισμός, ο Μονοφυσιτισμός και Αγγλικανισμός είναι «Ετερόδοξες Εκκλησίες».

    Ο αρχιμασσώνος και μακαρίτης οικουμενικός Πατριάρχης, ο «13ος Απόστολος» ο Μελέτιος Μεταξάκης ανεγνώρισε, μονομερώς και παράνομα, ότι ο Αγγλικανισμός διατηρεί αποστολική διαδοχή και ιερωσύνη.

    Δείτε το εν λόγω βίντεο παρακαλώ και προβληματιστείτε σοβαρά για τις αυθαίρετες και παράνομες αποφάσεις των εν λόγω οικουμενικών πατριαρχών μας.

    Λίγο «μυστήριο», λίγο «ντίσκο», λίγο «σόου», λίγο παπαδίνες, λίγο «σασπένς», λίγα καραγκιοζιλίκια, και φτιάχνουμε το τέλειο άνοστο γλύκισμα που αποκαλείται ως «ετερόδοξη Εκκλησία» του Αγγλικανισμού.

    Είναι «ετερόδοξη Εκκλησία» ο Αγγλικανισμός; Φέρει έγκυρα Μυστήρια ο Αγγλικανισμός; Είναι «αδελφή εκκλησία» ο Αγγλικανισμός; Φέρει «αποστολική διαδοχή» ο Αγγλικανισμός;

    Του Παναγιώτη Νούνη

    ReplyDelete
  3. Αυτά τα λές επειδή ζηλεύεις ! Επειδή εσύ δεν παντρεύτηκες έτσι θεαματικά ! Τουλάχιστον έφαγες κουφέτα και ρίζια μπόλικα και κανένα τακούνι ;

    ReplyDelete
    Replies
    1. Φοβερό πάθος ο φθόνος! Είναι να μη ζηλεύεις όλη αυτή την ιεροπρέπεια;

      Delete
  4. ΒΑΘΎ ΣΚΌΤΑΔΙ,
    οι άνθρωποι θέλουν ΟΡΘΟΔΟΞΗ κατήχηση.

    Είναι περισσότερο από προφανές ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΕΠΑΝΕΥΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

    Στην τελική ΑΝ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΟΥΣ είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ,
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ονομαζουμε ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΘΕΟ ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΩΧ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΚΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ.

    ReplyDelete