Thursday, September 1, 2016

ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ


ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΙΣΛΑΜΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΗΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Η πίστη μας δέχεται το ένα μετά το άλλο χτύπημα από την κυβέρνηση των Εκκλησιομάχων και των εθνομειοδοτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.

Πρώτα ήταν σειρά του Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών. Τώρα ήρθε η σειρά του μαθήματος των θρησκευτικών ενώ θα ακολουθήσουν οι συνταγματικές διατάξεις που θα χωρίσουν το Κράτος από την Εκκλησία.

Ο υπουργός παιδείας κ. Φίλης κατέστησε σαφές ότι από τον επόμενο χρόνο το νέο θρησκειολογικό, οικουμενιστικό και αντορθόδοξο Πρόγραμμα Σπουδών του μαθήματος των Θρησκευτικών θα εφαρμοστεί σε όλες τις βαθμίδες της Εκπαίδευσης.

Πολύ λίγα περιθώρια αντίδρασης υπάρχουν νοουμένου ότι κάτω από τα ράσα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου επώαζαν και επωάζουν τα αυγά της προδοσίας της ορθόδοξης πίστης, τουτέστιν οι ΚΑΙΡΟΣκόποι του Γιαγκάζογλου, που προωθούν με νύχια και με δόντια την απο-ορθοδοξοποίηση του μαθήματος των Θρησκευτικών.

Θα ριχτούν βέβαια ορισμένα άσφαιρα πυρά στον αέρα εκ μέρους του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου για να καλύψει το έγκλημα που προωθεί, αλλά τελικά οι εθνομειοδότες και οι Εκκλησιομάχοι του ΣΥΡΙΖΑ, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της ΠΕΘ, θα κάνουν αυτό που θέλουν όπως το έκαναν ήδη με το Τμήμα Ισλαμικών Σπουδών.

Ο κύκλος του εγκλήματος κατά της πίστης και του ευλογημένου μας Γένους θα ολοκληρωθεί με την τροποποίηση του Συντάγματος ώστε να επιτευχθεί πλήρης χωρισμός Εκκλησίας και Πολιτείας όπως η μαρξιστική ιδεολογία των κυβερνώντων επιβάλλει.

Ας όψονται όσοι ανέβασαν με την “τιμία” ψήφο τους και με την “τιμία” αποχή τους τους Εκκλησιομάχους και τους εθνομειοδότες για να γκρεμίσουν τα πάντα στην πατρίδα μας.

No comments:

Post a Comment