Monday, July 1, 2013

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ”


ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΜΑΦΙΟΖΟΣ ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Οταν γράφω ότι το Βατικανό δεν είναι Εκκλησία, αλλά “άντρο και σπήλαιο ληστών” ορισμένοι θεωρούν τις θέσεις μου υπερβολικές ή και εξεζητημένες.

Για διαβάστε την πιο κάτω είδηση, που επεσήμανα στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία”, και θα διαπιστώσετε την ακρίβεια των ισχυρισμών μου:

“Ο διοικητής και ο αναπληρωτής διοικητής της Τράπεζας του Βατικανού παραιτήθηκαν σήμερα, ως αποτέλεσμα της σύλληψης ενός ανώτατου κληρικού με στενές διασυνδέσεις με την τράπεζα ο οποίος κατηγορείται ότι συνωμότησε για να μεταφέρει 20 εκατ. ευρώ στην Ιταλία από την Ελβετία, αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αγίας Έδρας.

Οι Πάολο Τσιπριάνι και Μάσιμο Τούλι υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους τρεις ημέρες μετά τη σύλληψη του καρδινάλιου Νούντσιο Σκαράνο, ενός από τους λογιστές των οικονομικών υπηρεσιών του Βατικανού, ο οποίος αποτελεί στόχο δύο ξεχωριστών ερευνών από την ιταλική δικαιοσύνη.”

Προσέξτε! Δεν πρόκειται για το ότι ένας καρδινάλιος έφτασε να γίνει μέλος της Σικελικής και διεθνούς μαφίας και να διαπράττει εγκλήματα αυτής της ολκής. 

Πρόκειται για το γεγονός ότι αυτά που έκανε ήταν εν πλήρει γνώσει του εκάστοτε “Αγίου Πατέρα”. Τον κάλυπταν απολύτως από το Βατικανό  να ασχημονεί και μόνον τότε οδήγησαν σε παραίτηση τον διοικητή και τον αναπληρωτή διοικητή της Τράπεζας του Βατικανού, αφού η αστυνομία συνέλαβε επ’ αυτοφώρω τον καρδινάλιο να διαπράττει έγκλημα δεκάδων εκατομμυρίων.

Λοιπόν! Τι λέτε τώρα; 

Είναι Εκκλησία το Βατικανό ή κέντρο διαφθοράς και ξεπλύματος του μαύρου χρήματος της μαφίας;

Τα ίδια είχαν γίνει με το σκάνδαλο της παιδεραστίας. 

Το πρόβλημα δεν είναι ότι υπήρχαν διεφθαρμένοι παιδεραστές φραγκοπαπάδες. 

Ούτε ότι ένας Πάπας ή κάποιοι καρδινάλιοι κάλυπαν τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες επειδή ήταν του ιδίου φυράματος, αλλά το ότι όλος ο μηχανισμός της Κουρίας - του διοικητικού σώματος του Βατικανού - ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία να καλύπτει τους παιδεραστές φραγκοπαπάδες να καταστρέφουν ανενόχλητοι αθώα, απροστάτευτα - και ορισμένες φορές ανάπηρα - παιδάκια σε όλο τον κόσμο.

Ε όχι και Εκκλησία το Βατικανό!

Γίνεται σαφές τώρα για ποιο λόγο παραιτήθηκε ο Πάπας Βενέδικτος και για ποιο λόγο εξελέγη ο Πάπας Φραγκίσκος στη θέση του. 

Ο καρδινάλιος της Αργεντινής Μπεργκόλιο είχε με τους θεατρινισμούς του αποκτήσει τη φήμη αδιάφθορου κληρικού που ζούσε δήθεν σε πτωχεία και απλότητα. 

Τον προώθησαν, λοιπόν, για να μπορούν να πουν: Ολα αυτά γίνονταν στο παρελθόν. 

Ο Ιησουίτης, που μεταμορφώθηκε εν μιά νυκτί σε Φραγκισκανό, θα αναμορφώσει την κουρία και θα αλλάξει ρότα το Βατικανό. 

Αντιλαμβάνεστε τώρα γιατί αρνήθηκε να μένει στον "οίκο της Μάρθας" τον παραδοσιακό οίκο που έμεναν οι εκάστοτε Πάπες, γιατί δεν φορά κόκκινα σκαρπίνια, γιατί κατάργησε κάποια στοιχεία του πρωτόκολλου του Βατικανού; 

Για ένα λόγο: Για να μπορεί να αντιμετωπίσει το σκάνδαλο του ξεπλύματος της μαφίας της “Τράπεζας του Αγίου Πνεύματος”. 

Ο Πάπας Βενέδικτος ήταν καμμένο χαρτί λόγω της άμεσης εμπλοκής του στο σκάνδαλο της παιδεραστίας. 

Επρεπε να βρεθεί άλλος Πάπας που θα μπορούσε να περάσει το επικοινωνιακό τρικ με πειστικότητα. 

Και ιδού ποιος! Ecce homo!





No comments:

Post a Comment