Wednesday, July 3, 2013

ΜΗΠΩΣ Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ;




ΜΗΠΩΣ Ο κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΑΤΣΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΙ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο γνωστός αναλυτής κ. Δημήτρης Νατσιός έγραψε δύο άρθρα που αφορούν τη συνένωση κάποιων πολιτικών δυνάμεων, οι οποίες - κατά τη γνώμη του - περιλαμβάνουν αγνούς ανθρώπους με ορθόδοξα μυαλά, τους οποίους προτρέπει να διεκδικήσουν την εξουσία, ενώ παράλληλα άσκησε αυστηρή κριτική εναντίον της κυβέρνησης.

Μου έκανε μεγάλη εντύπωση η σιωπή των κομμάτων (“Ανεξάρτητοι Ελληνες” και “Κοινωνία”) τα οποία ο κ. Νατσιός προτρέπει να συνενώσουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν την εξουσία.

Γιατί δεν σχολίασαν την πρόταση;

Διερωτώμαι αν ο κ. Νατσιός ενδιαφέρεται να διαδραματίσει καθοριστικό ή τουλάχιστον ενεργό ρόλο στο πολιτικό προσκήνιο με τις παρεμβάσεις του ή αν υποδεικνύει απλά σαν αναλυτής το δέον γενέσθαι.

Το μόνον σχόλιο, που επεσημάναμε που αφορά την πρόταση του κ. Νατσιού, το είδαμε στον ιστοχώρο από ανώνυμο σχολιαστή που υπογράφει ως "Μαχητής της Θεσσαλονίκης", και ο οποίος εξηγεί για ποιο λόγο - κατά τη γνώμη του - οι χριστιανοί δεν ψηφίζουν το Μακρακιστικό κόμμα "Κοινωνία" του π. Βασιλείου Βολουδάκη.

Επί της ουσίας της προτάσεως του κ. Νατσιού επιφυλασσόμαστε να τοποθετηθούμε μετά την απάντηση των ενδιαφερομένων κομμάτων.

2 comments: