Sunday, July 21, 2013

Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!!



Ο ΠΑΠΑΣ ΔΙΟΡΙΖΕΙ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==========

Ιδού λοιπόν τα έργα και οι ημέρες του “απλού” και “ταπεινού” Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκο, με τις καλές προθέσεις, που ήρθε να φέρει νέο πνεύμα στο Βατικανό και να καθαρίσει τα κυκλώματα διαφθοράς που λυμαίνονται την "Αγία Εδρα"!

Ο Αγιότατος Φραγκίσκος - που λέτε - διορίζει σε επιτροπές που συνέστησε για να εξετάσει τη διασύνδεση της Τράπεζας του Βατικανού με τη Σικελική και διεθνή μαφία, “ειδήμονες” που ανήκουν στα κυκλώματα των ομοφυλοφίλων, των μαφιόζων και των παιδεραστών, τα οποία διακηρύττει ότι θέλει να καταπολεμήσει.!!!

Εγραφα, σε πολύ πρόσφατη ανάρτηση, που επιγράφω “ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ”, ότι ο μύθος που δημιουργεί συστηματικά, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία του Βατικανού ο Πάπας Φραγκίσκος, θα καταρρεύσει κάτω από τα απανωτά χτυπήματα της ασυνέπειας και της ατελέσφορης πορείας του”.

Ομολογώ ότι ακόμη κι εγώ ξαφνιάστηκα πόσο γρήγορα επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις μου.!

Καιρός να το συνειδητοποιήσουμε όλοι μια και καλή! 

Το Βατικανό όχι μόνον δεν είναι Εκκλησία - μη λέμε ανέκδοτα! - αλλά είναι κυριολεκτικά σφηκοφωλιά οργανωμένου εγκλήματος.

Ελπίζω μετά την ανάγνωση του ρεπορτάζ, που παραθέτω στη συνέχεια από τον Πυλώνα Εκκλησιαστικών Ειδήσεων ΑΜΗΝ, να κατανοούν οι καλοί αναγνώστες την άτεγκτη στάση που τήρησα από την αρχή έναντι του Πάπα Φραγκίσκου. 

Είναι τουλάχιστον αφέλεια - για να μην πει κανείς χονδροειδής βλακεία - να αναμένει κάποιος από ένα Ιησουίτη χριστιανικούς καρπούς.

Το Βατικανό, πριν αποδυθεί σε διάλογο με την Ορθοδοξία, είναι επιβεβλημένο να αρχίσει ένα εις βάθος διάλογο με την Ιντερπόλ.

Και αν μετά το πέρας του διαλόγου του Βατικανού με την Ιντεροπόλ, μείνει έστω και ένα καρδινάλιος ή στέλεχος της Κουρίας εκτός φυλακής, συνεχίζουμε το διάλογο των δημοσίων σχέσεων, που εγκαινιάσαμε από την εποχή του "Μεγάλου Αθηναγόρου", όπως αποκαλούσε τον μέγα Αποστάτη της πίστης μας, ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ιάκωβος (Κουκούζης).

Γράφει λοιπόν το amen.gr από την iefimerida.gr:

“Νέο χτύπημα οι αποκαλύψεις του ιταλικού περιοδικού L' Espresso για έναν έμπιστο άνθρωπο του, τον ιερέα Μπατίστα Ρίκα, τον οποίο διόρισε ο Ποντίφικας, επικεφαλής της ειδικής επιτροπής που σύστησε για να ερευνηθούν τυχόν ατασθαλίες στο Ινστιτούτο Ior, την επονομαζόμενη «Τράπεζα του Θεού».

Στο κεντρικό ρεπορτάζ του το περιοδικό κάνει «φύλλο και φτερό» την από ότι φαίνεται άστατη ζωή του Ρίκα, ο οποίος έχει απασχολήσει αρκετές φορές το Βατικανό, αλλά φαίνεται πως τυγχάνει και της κάλυψης ενός ισχυρού λόμπι εντός της Καθολικής Εκκλησίας, εκείνου των ομοφυλόφιλων ιερέων.
Τα χτυπήματα απανωτά, καθώς ο περιβόητος Ρίκα, το 1999, όταν θήτευε στη Βέρνη της Ελβετίας είχε αναπτύξει «στενή σχέση» με τον αρχηγό της ελβετικής φρουράς, Πατρίκ Χααρί, τον οποίο και θέλησε να βολέψει όταν πήρε μετάθεση για το Μοντεβιδέο.

Με τη μετάθεσή του στην Ουρουγουάη ο Ρίκα ανέθεσε σημαντικό ρόλο στην αποστολική διακονία στον Χααρί κάτι που προκάλεσε ποικίλα σχόλια και οργή, χωρίς ωστόσο να συμβεί κάτι περαιτέρω.

Στο 2001 ο ιερέας είχε επιλέξει να περάσει το βράδυ του σε ένα μπαρ όπου πραγματοποιούνται συναντήσεις ομοφυλόφιλων, όπου και αναμείχθηκε σε καυγά, γρονθοκοπήθηκε τραυματίστηκε και αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια ιερέων.

Εκτός από αυτό, λίγους μήνες αργότερα οι ιερείς της διακονίας, με τη συνδρομή της πυροσβεστικής, απεγκλώβισαν τον Ρίκα από ένα ασανσέρ όπου είχε περάσει ολόκληρο το βράδυ παρέα με έναν νεαρό άνδρα, γνωστό στην αστυνομία για τις σεξουαλικές υπηρεσίες που παρείχε σε άνδρες.

Οταν το 2004 τον κάλεσαν τελικά να επιστρέψει στο Βατικανό απαίτησε να του επιστραφούν τα μπαούλα που είχε ως αποστολή με το διπλωματικό σάκο, αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε αποδεκτό.

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν οι Μπατίστα Ρίκα άνδρες της Εκκλησίας άνοιξαν τα μπαούλα για να καταστρέψουν το περιεχόμενό τους και αντίκρισαν ένα πιστόλι, πορνογραφικό υλικό, αλλά και μια τεράστια ποσότητα προφυλακτικών.

Το περιοδικό αναφέρει, επίσης, ότι ο Ρίκα απολάμβανε όλα αυτά τα χρόνια της προστασίας του γκέι λόμπι του Βατικανού, ωστόσο, μετά από τις αποκαλύψεις η κεφαλή της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας είναι αναγκασμένη να πάρει θέση.

Μάλιστα, καλείται, πλέον, μέσα στις επόμενες ημέρες να πάρει τις αποφάσεις του, αλλά και να εξηγήσει την απόφασή του να τον διορίσει την ειδική επιτροπή.”

No comments:

Post a Comment