Tuesday, July 16, 2013

ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ;!




ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΕΣ;! 

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο 4newslogo.png:

“Απίστευτες είναι οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα που έγινε την Παρασκευή στη Νέα Ιωνία Βόλου, όταν ένας 46χρονος έσφαξε με κουζινομάχαιρο τον πατέρα του και τραυμάτισε τον γαμπρό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης μετά την πράξη του βγήκε ατάραχος στον δρόμο και είπε στους γείτονες ότι σκότωσε τον πατέρα του γιατί είδε όραμα.

Όλα έγιναν στις έξι το απόγευμα της Παρασκευής σε μια μονοκατοικία της οδού Αρχιμήδους. Οι γείτονες άκουσαν ξαφνικά φωνές και μετά η αδελφή του δράστη άρχισε να φωνάζει ότι σκότωσαν τον πατέρα της.

Δευτερόλεπτα αργότερα ο 46χρονος έφυγε από το σπίτι, ενώ λίγο αργότερα έφτασε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ για να μεταφέρουν τον 57χρονο γαμπρό του που είχε τραύματα στην κοιλιά.

Γείτονες αναφέρουν ότι ο 46χρονος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και εδώ και δύο μέρες βρισκόταν σε μεγάλη ένταση, αφού κατά πάσα πιθανότητα δεν έπαιρνε την φαρμακευτική του αγωγή.



Μάλιστα είχε μαλώσει με τον πατέρα του και είχε φύγει από το σπίτι. Την Παρασκευή το πρωί σύμφωνα με μαρτυρίες πήγε σε κατάστημα και αγόρασε ένα κουζινομάχαιρο με λεπίδα μήκους 30 εκατοστών.

Ο 46χρονος πήγε στην κουζίνα κι εκεί άρχισε να λογομαχεί με τον 85χρονο πατέρα του με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει με πέντε μαχαιριές. Ακούγοντας τον καυγά, ο 57χρονος γαμπρός του πήγε να τους χωρίσει, όμως ο δράστης σε κατάσταση αμόκ μαχαίρωσε και τον ίδιο στο χέρι και στην κοιλιά.

Ο 57χρονος υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ο πατροκτόνος έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρικές κλινικές, ενώ κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία.”

Απίστευτα πράγματα.! 

Πώς είναι δυνατόν να σφάζεις τον πατέρα σου με κουζινομάχαιρο αφού δεν υπάρχουν ψυχοπάθειες;

Δεν πληροφορήθηκε ο καυμένος ότι υπάρχουν πνευματικοί που κατάργησαν τις ψυχοπάθειες;

Θα μου πείτε: Αυτοί οι πνευματικοί που κατάργησαν τις ψυχοπάθειες ξέρουν τη διαφορά μεταξύ ιού και βακτήριου;

Οχι ε;!

That’s what I thought!

Παρόλα αυτά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κάνουν διαγνώσεις αν υπάρχουν ή αν δεν υπάρχουν ψυχασθένειες!

Είναι σαν να λέμε ότι κάποιος δεν μπορεί να ξεχωρίσει τη διαφορά μεταξύ των γραμμάτων g και q του Αγγλικού αλφαβήτου, αλλά μπορεί όμως να αναλύσει τα σονέττα του Σαίξπηρ στο πρωτότυπο.!!!

Και αν μεν το θέμα έμενε στη φαιδρότητα του πράγματος θα ήταν αφορμή για πηγαίο και αυθόρμητο γέλιο.

Επειδή όμως ορισμένοι επιμένουν αυτή την πλάνη να τη βάζουν σε εφαρμογή στο εξομολογητήριο οδηγούν σε αδιέξοδο εμπερίστατους συνανθρώπους μας, οι οποίοι στο πρόσωπο του πνευματικού, αντί να βρουν πραγματική παρηγορία, συναντούν ασπλαχνία που τους κάνει να πιστέψουν ότι δήθεν η καλλιέργεια των σαρκικών ή και άλλων παθών τους οδήγησε στην ψυχασθένεια.!!! 

Ακου διάγνωση!!!

Οφειλαν να γνωρίζουν αυτοί - οι λίγοι ευτυχώς - πνευματικοί,  ότι υπάρχουν πολλοί μοναχοί και μοναχές σε πολλά μοναστήρια και του Αγίου Ορους και στον κόσμο, οι οποίοι ποτέ δεν είχαν κανενός είδους σαρκική σχέση, όπως υπάρχουν και λαικοί, οι οποίοι ποτέ δεν γνώρισαν άλλη γυναίκα εκτός από τη νόμιμή τους σύζυγο! 

Και όμως σηκώνουν ασήκωτο σταυρό και οι ίδιοι  και οι οικογένειές τους εξαιτίας της ψυχασθένειας. 

Το λιγότερο που ζητούμε από αυτούς τους πνευματικούς - ελάχιστους επαναλαμβάνω ευτυχώς - είναι να μην παριστάνουν τους γιατρούς. 

Δεν είναι και πολύ αυτό που ζητάμε! Δεν είναι έτσι;

No comments:

Post a Comment