Monday, July 8, 2013

ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ




ΝΕΑ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΕΒ. ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Εκανε και πάλιν το οικουμενιστικό και φεστιβαλικό θαυματάκι του ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος.

Αλίμονον να έχανε την ευκαιρία!

Πήγε - σύμφωνα με Ανακοίνωση της ιδίας της Μητροπόλεως Σύρου - σε παπικό ναό την ώρα που λειτουργούσε ο Παπικός “Αρχιεπίσκοπος” και συγχάρηκε τον εκλπαμπρότατο για τη συμπλήρωση εικοσαετίας απο τη χειροτονία και εγκάταστασή του στην Παπική Αρχιεπισκοπή Τήνου και Νάξου.

Διερωτόμαστε τι είδους συγχαρητήρια του έδωσε!

Συγχαρητήρια επειδή για είκοσι χρόνια είναι ο αρχηγός των αιρετικών στα δύο νησιά των Κυκλάδων ή συγχαρητήρια επειδή τον θεωρεί “Αρχιεπίσκοπο” της “αδελφής Εκκλησίας της Ρώμης” - όπως ονομάζουν τον Παπισμό οι Οικουμενιστές.

Εμείς προσωπικά πάντως αν συναντούσαμε κάπου τον εκλαμπρότατο κ. Νικόλαο - όχι βέβαια σε παπικό ναό την ώρα που λειτουργούσε - θα του δίναμε τα πιο ειλικρινή και θερμά μας συλλυπητήρια επειδή για είκοσι ολόκληρα χρόνια προίσταται Αρχιεπισκοπής αιρέσεως και βάζει σε θανάσιμο κίνδυνο την ψυχή του και την ψυχή των συνανθρώπων του και θα του συνιστούσαμε να αποπτύσει την παπική αίρεση και να βαπτιστεί Ορθόδοξος χριστιανός επειδή το γε νυν έχον είναι αβάπτιστος νοουμένου ότι βάπτισμα των Λατίνων είναι "μίασμα", όπως λέγει ο Οσιος Νικόδημος ο Αγιορείτης.

Οσο για τον Σεβασμιότατο Σύρου δεν είναι πια είδηση να κάνει κάτι που προσβάλλει την πίστη μας.

Είτε μεταβαίνει "αγαλλομένω ποδί"  ή εν ανάγκη με ελικόπτερο στα διάφορα πολυαρχιερατικά φεστιβάλ, είτε φωτογραφίζεται σε διάφορες πόζες σαν φωτομοντέλο, είτε προβαίνει σε παντοειδείς οικουμενιστικές ασχημίες.

Οι φωτογραφίες της ανάρτησης είναι από το ιστολόγιο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου!!! 

Δηλαδή, όχι μόνον προέβη στην ασχημία ο Σεβ. κ. Δωρόθεος, αλλά και ανάρτησε πέντε φωτογραφίες για να αποθανατίσει το γεγονός!

Τ να πει κανείς;

Καλόν ενταύθα το στενάξαι.

No comments:

Post a Comment