Saturday, November 10, 2018

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

ΕΠΙΑΣΕ ΤΟΠΟ Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====
"Λαρισαίοι!

Το βάρος πέφτει -για μια ακόμη φορά- στους ώμους σας.

Πρέπει να ξεπλύνετε την ντροπή του έθνους και της Εκκλησίας.

Ο συνθηκολόγος του Μέγαρου Μαξίμου -Ιερώνυμος Λιάπης- ξεπούλησε τα πάντα στους φίλους του άθεους Εκκλησιομάχους κυβερνώντες.

Σήμερα θα έρθει στην Λάρισα για να ενθρονίσει τον νέο ποιμενάρχη της Μητροπόλεως σας.

Σας παρακαλούμε θερμά και αδελφικά μην αφήσετε τον συνθηκολόγο Λιάπη σε χλωρό κλαρί.

Μόλις εμφανιστεί στην πόλη σας αποδοκιμάστε τον όσο μπορείτε πιο έντονα.

Θα σας παρακολουθούμε όλοι με αγωνία και εν Χριστώ Ιησού αλληλεγγύη τις εκδηλώσεις σας.

Ας αρχίσει από την Λάρισα η μάχη για την ανατροπή του εχθρού του Χριστού και του φίλου των αθέων και των εθνομηδενιστών που επικάθηται στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο.

Είτε θα αρχίσουμε ανένδοτο αγώνα για να τον εκθρονίσουμε και να τον καθαιρέσουμε, είτε θα είμαστε συνυπεύθυνοι μαζί του στην πορεία ολέθρου που ακολουθεί με αποφευκτέα συνέπεια."

Αυτά έγραψα και άργησα εκ παραδρομής να αναρτήσω έγκαιρα.

Σήμερα μάθαμε ότι, επειδή ο Αρχιεπίσκοπος της αισχύνης πληροφορήθηκε τις προθέσεις του ποιμνίου της Λάρισας, δεν τόλμησε ούτε να εμφανιστεί στην ενθρόνιση προφασιζόμενος ασθένεια.

Επομένως δικαιώνονται όλοι όσοι από χρόνια έλεγαν ότι ο ανάξιος εν παντί Αρχιεπίσκοπος πρέπει να αποδοκιμάζεται έντονα σε όποιο ναό εμφανιστεί και σε όποια ποιμαντική παράσταση πραγματοποιεί.

Η αρχή έγινε στον Άγιο Παντελεήμονα Αχαρνών πριν χρόνια, αλλά δυστυχώς δεν δόθηκε συνέχεια.

Από τώρα και στο εξής πρέπει να αποδοκιμάζεται όπου και αν εμφανίζεται και ας ελπίσουμε ότι η Ιεραρχία θα ακυρώσει την συμφωνία της ντροπής, θα εκθρονίσει τον Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης και θα καθαιρέσει τον καρδιακό φίλο και αθέων πριν είναι αργά για την Εκκλησία και την πατρίδα.

1 comment:

  1. Κάπου βρίσκομαι , όχι στο σπίτι , όπου δεν έχω ραδιόφωνο , δεν ανοίγω τηλεόραση , και ίσια που ακούω την ενθρόνιση απο ένα ραδιόφωνο που είναι συνεχώς ανοιχτό . Έκλεισα πόρτες νά μήν ακούω . Είναι ανυπόφορη η σκηνοθεσία . Απο την πομπή άκουγόταν η ίδια φωνή νά μετακινείται και νά φωνάζει " άξιος " ! " ο δεχόμενος υμάς εμέ δέχεται και ο εμέ δεχόμενος δέχεται τον αποστείλαντά με !" . Είναι βαρεμένοι οι άνθρωποι ! Μέ τέτοια λόγια κοιτάνε νά εξασφαλίσουν την αποδοχή και νά γίνουν οι απεσταλμένοι του Θεού !

    ReplyDelete