Thursday, November 1, 2018

Ο ΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!-“ΚΡΑΞΙΜΟ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΞΑΤΟΥ


Ο ΑΞΙΟΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!-“ΚΡΑΞΙΜΟ" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΟΞΑΤΟΥ



Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Συνέβηκε χτες στην Δράμα και θα το θυμάται για πολλά χρόνια η Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Κατερίνα Νοτοπούλου.

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Δράμας Παύλος, δεν δέχτηκε να καθήσει μαζί της στην εξέδρα (για την παρέλαση) και κατέβηκε στο δρόμο, μαζί με τον κόσμο!!!

Λίγο μετά, η κ. Νοτοπούλου, ζήτησε να συναντήσει τον Δήμαρχο Δοξάτου κ. Δημήτρη Δαλακάκη, ο οποίος της είπε "Όταν καταλάβετε ότι η Μακεδονία είναι Ελληνική και ότι η Δράμα δεν είναι αποικία, τότε να συναντηθουμε!!!”.

θα ήταν εντελώς διαφορετικά τα πράγματα αν όλοι οι Μητροπολίτες και οι άρχοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης συμπεριφέρονταν με την ίδια εθνοπρέπεια στους δοσίλογους των Πρεσπών που ετοιμάζονται να επικυρώσουν στην βουλή την προδοσία της Μακεδονίας μας στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Δυστυχώς, όμως, ο τόπος γέμισε προδότες, ριψάσπιδες, σφογγωκωλάριους και οσφυοκάμπτες, οι οποίοι δίνουν γην και ύδωρ στους κατσαμπλιάδες που μας κυβερνούν.

Συγκρίνετε την στάση του Σεβ. Δράμας και του Δήμαρχου Δοξάτου με τα το αίσχος των Ιεροκοινοτικών, οι οποίοι δεν δίστασαν να διαβούν το κατώφλι του Μέγαρου Μαξίμου για να εξασφαλίσουν οικονομικά οφέλη.

Ούτε στους χειρότερούς μου εφιάλτες δεν έβλεπα ότι το Άγιον Όρος θα έπεφτε τόσο χαμηλά ώστε να επιτρέψει στον αχυράνθρωπο του Ιερώνυμου και του Τσίπρα -τουτέστιν στον πολιτικό διοικητή του Αγίου Όρους κ. Δήμτσα- να εξευτελίσει το Άγιον Όρος σε αυτόν τον βαθμό.

Απομένει να δούμε αν τελικά οι Αγιορείτες θα απευθύνουν πρόσκληση στον άθεο, εθνομηδενιστή και εκκλησιομάχο Τσίπρα για να επισκεφθεί το Άγιον Όρος. Αν τελικά μεταβεί στον Άθωνα ο Τσίπρας θα διαπιστώσουμε ποιες Μονές θα υποδεχτούν τον νεκροθάφτη των ιερών και των οσίων της πίστης και της πατρίδας μας.

Στην πιο κρίσιμη περίοδο της Ιστορίας μας η Εκκλησία της Ελλάδας παραδόθηκε σε χέρια ανόμου -τουτέστιν του Ιερώνυμου Λιάπη- του αδίσταχτου ανθρώπου των σκοτεινών παρασκηνίων, ο οποίος καλύπτει και προωθεί τους εθνομηδενιστές και τους αντίχριστους κυβερνώντες σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν έχει τεράστια ευθύνη και η Ιεραρχία της Εκκλησίας τη Ελλάδος που ανέχεται τον αδίστακτο, δοσίλογο και καθαιρετέο Αρχιεπίσκοπο της αισχύνης να ταπεινώνει την Εκκλησία και την πατρίδα μας. 

No comments:

Post a Comment