Saturday, July 7, 2018

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ κ. ΙΕΡΟΘΕΟ


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟΦΙΛΕΣΤΑΤΟ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ κ. ΙΕΡΟΘΕΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Θεοφιλέστατε,

Κατώδυνοι οι πιστοί πληροφορήθηκαν ότι ο Οικουμενιστής, Κολυμπαρίτης, Νεορθόδοξος, Νεονικολαίτης, νεωτεριστής και ορισμένα άλλα Μητροπολίτης Σικάγου Ναθαναήλ, θα εκπροσωπήσει τον Παναγιώτατο στην πανήγυρι της Ιεράς Πατριαρχικής και Σταυροπηγιακής Μονής της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου Αστορίας, της οποίας η υμετέρα Θεοφιλία, προίσταται.

Δεν χρειάζεται να σας αναλύσω, Θεοφιλέστατε, το απαράδεκτον της εκπροσώπησης του διά τας πολλάς και φρικτάς ημών αμαρτίας Πατριάρχη Βαρθολομαίου, από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ.

Το βάρος της ευθύνης για την ματαίωση της απαράδεκτης ενέργειας του Παναγιώτατου, Θεοφιλέστατε, πέφτει αναγκαστικά στους ώμους σας.

Σας παρακαλούμε θερμά, πάραυτα και αμελλητί, να επικοινωνήσετε, διά επιστολής ή διά άλλης οδού, με το Φανάρι, για να κοινοποιήσετε στον Παναγιώτατο την ακλόνητη απόφασή σας να μην δεχτείτε στην πανήγυρι της Μονής κληρικούς του φυράματος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Σικάγου Ναθαναήλ, επειδή δεν οικοδομούν, αλλά γκρεμίζουν συνειδήσεις.

Αν τυχόν ο Παναγιώτατος εμμείνει στην απόφασή του μόνον ένας δρόμος υπάρχει, Θεοφιλέστατε.

Να καταγγείλετε δημόσια τον Πατριάρχη για την αντιχριστιανική στάση του.

Πιστέψτε με! Οι πιστοί θα εκτιμήσουν ιδιαίτερα την χειρονομία σας.

Βεβαίως, εμείς δεν θέλουμε να υπαγορεύουμε στους άλλους πώς να ενεργούν. Αλίμονον! Προτιμούμε να ενεργούν αυθόρμητα και ανεξάρτητα και εμείς να τους καμαρώνουμε και να τους επαινούμε και να συνδράμουμε τους αγώνες τους, όταν ενεργούν κατά Θεόν.

No comments:

Post a Comment