Friday, April 17, 2015

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ «ΕΙΣΒΟΛΗΣ» ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ



ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΙΚΗΣ «ΕΙΣΒΟΛΗΣ» ΤΩΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

Tου κ. Ανδρέα Κυριακού, Θεολόγου
=====

Στις 14 Απριλίου αναχώρησε από τις ακτές της Λιβύης ένα καράβι φορτωμένο με 105 λαθρομετανάστες από αφρικανικές χώρες, με προορισμό την Ιταλία. Ενώ το πλοίο εκινείτο προς την Ιταλία, κάπου στο στενό μεταξύ Τυνησίας και Σικελίας 15 μωαμεθανοί επιβάτες, που προέρχονταν από τις μωαμεθανικές χώρες Σενεγάλη και Μάλι, πέταξαν στη θάλασσα 12 λαθρομετανάστες που προέρχονταν από τη Γκάνα και τη Νιγηρία, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονταν και μικρά παιδιά διότι τα θύματά τους ήταν χριστιανοί. Έτσι οι άτυχοι λαθρομετανάστες αντί να βρεθούν στην πολιτισμένη Ευρώπη, βρέθηκαν στα παγωμένα νερά της Μεσογείου. Ευτυχώς κατάφεραν κι έσωσαν τη ζωή τους κολυμπώντας, αφού σχημάτισαν ανθρώπινη αλυσίδα. Τελικά οι αφρικανοί εγκληματίες βρέθηκαν ενώπιον της ιταλικής δικαιοσύνης, όπου θα λογοδοτήσουν για την εγκληματική τους ενέργεια. Συνεπιβάτες τους τους κατάγγειλαν στην αστυνομία του Παλέρμο της Σικελίας, που τους συνέλαβε με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας. 

Αυτή είναι πραγματικότητα όταν έχεις να κάνεις με οπαδούς του «Προφήτη». Γι’ αυτούς οι μη μωαμεθανοί είναι εχθροί πού ή θα προσηλυτιστούν στην Ούμμα (μωεμαθανική κοινότητα) ή θα αντιμετωπίσουν το θάνατο. Αυτοί που ονειρεύονται ένα ρομαντικό, φιλειρηνικό Μωαμεθανισμό, που ανέχεται τη συνύπαρξη και αντιμετωπίζει με κατανόηση και ανοχή στον άλλο, τον μη μωαμεθανό, καθημερινά πληροφορούνται ποια είναι η πραγματικότητα. Αυτός ο Μωαμεθανισμός δεν υπάρχει. Είναι μόνιμα στο χώρο της φαντασίας τους. 

Τα περισταστικά που συμβαίνουν παγκοσμίως καθημερινά είναι τόσα πολλά. Θυμίζω μόνο την περίπτωση των καϋμένων των αφρικανών φοιτητών στην πολή Γκάρισα της ανατολικής Κένυας όταν μπήκαν στην πανεπιστιμιούπολη οι εγκληματίες της μωαμεθανικής οργάνωσης «Αλ Σαμπάμπ» και αφού ξεχώρισαν τους χριστιανούς φοιτητές από τους μωαμεθανούς, εξόντωσαν τους πρώτους με πολυβολισμούς. Τα θύματά τους έφτασαν τα 150. Αυτή είναι η πραγματικότητα. 

Οι οικουμενιστές, όμως απτόητοι συνεχίζουν τους διαλόγους με τους ανθρώπους αυτούς για να ανατρέψουν την κατάσταση. Πώς; Μήπως με το να τους πείσουν να σβήσουν από το «ιερόν Κοράνιον» την προτροπή του Μωάμεθ στους οπαδούς του να σφάζουν ανηλεώς τους χριστιανούς; Μήπως ανακάλυψαν κάποια άλλη μεθοδο; Ας την αποκαλύψουν πάραυτα, για να πάψουν οι μωαμεθανοί να μας σφάζουν.

No comments:

Post a Comment