Monday, April 20, 2015

ΣΑΡΙΑ. Η ΔΥΣΗ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ;


ΣΑΡΙΑ. Η ΔΥΣΗ ΞΥΠΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΗΘΑΡΓΟ;


Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Φαίνεται ότι στη Δύση έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι εστίν Μωαμεθανική θρησκεία. Από πού το συμπεραίνουμε αυτό; Στην πολιτεία της Αλαμπάμα των ΗΠΑ επήλθε τροποποίηση του συντάγματος, με αποτέλεσμα να είναι η 16η πολιτεία των ΗΠΑ που απαγόρευσε τη Σαρία, δηλαδή οι Μωαμεθανοί δεν έχουν το δικαίωμα να επιβάλουν το θρησκευτικό τους νόμο (Σαρία) στους πολίτες που ζουν στην Αλαμπάμα. 

Οι ψηφοφόροι της πολιτείας αυτής δεν επιθυμούν να γίνει η Αλαμπάμα σαν την Αγγλία, όπου οι περίπολοι της Σαρία εκφοβίζουν τους πολίτες διότι, κατά την αντίληψη τους, δεν είναι σωστοί Μωαμεθανοί. Ένα μέλος μιάς τέτοιας περιπόλου αναφέρει σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube: «Θα ήθελα να βλέπω κάθε γυναίκα στη χώρα αυτή να είναι καλυμμένη από την κορφή ως τα νύχια, θα ήθελα να βλέπω να κόβεται το χέρι του κάθε κλέφτη, θα ήθελα κάθε μοιχαλίδα να λιθοβολείται μέχρι θανάτου».  

Μόνο αν οι δυτικές κοινωνίες ζήσουν έντονα στο πετσί τους τη μωαμεθανική φασιστική νοοτροπία και απειλή, θα εννοήσουν ότι πράγματι υφίσταται θανάσιμος κίνδυνος γι’ αυτές. Συνθήματα του τύπου “No Democracy, just Islam”, που ακούγονται σε δυτικές πρωτεύουσες, φανερώνουν τι περιμένει τις κοινωνίες της Δύσεως στο άμεσο μέλλον, αν συνεχίσουν να καθεύδουν υπό μανδραγόραν, όπως πράττουν μέχρι σήμερα. 

Το λεγόμενο «Ισλαμικό κράτος» υφίσταται στη Συρία και το Ιράκ, κυριαρχεί στη Β.Α. Νιγηρία, σε τμήματα της Σομαλίας, στη Λιβύη, όπου αποκεφαλίστηκαν 31 Αιθίοπες μονοφυσίτες χριστιανοί, στο Αφγανιστάν κτλ.. 

Αυτοί οι αιμοδιψείς Μωαμεθανοί εγκληματίες δεν καταλαβαίνουν άλλη γλώσσα απ’ αυτή της δύναμης. Αν δεν συντριβούν πάραυτα κι ολοκληρωτικά, όχι με ευχολόγια κι εκ του μακρόθεν βομβαρδισμούς, αλλ’ επί του εδάφους, η ανθρωπότητα θα πληρώσει ακριβά την εγκληματική και προκλητική της ανεκτικότητα. Όσο για τους διαθρησκειακούς διαλόγους προκαλούν τραντακτά γέλια σε κάθε εχέφρονα άνθρωπο. Ας σοβαρευτούν επιτέλους οι αιθεροβάμονες οικουμενιστές κι ας ατενίσουν τη φορερή πραγματικότητα. 

No comments:

Post a Comment