Friday, January 16, 2015

ΟΙ ΕΞΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΤΑ!!!


ΟΙ ΕΞΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΕΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΓΙΝΑΝ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΤΑ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Μέχρι τώρα είχαμε έξι οικουμενιστές Μητροπολίτες στην Εκκλησία της Ελλάδος. Τους

1.) Μεσσηνίας Χρυσόστομο,
2.) Αλεξανδουπόλεως Ανθιμο,
3.) Δημητριάδος Ιγνάτιο,
4.) Ιλίου Αθηναγόρα (Δικαιάκο),
5.) Σύρου Δωρόθεο, και
6.) Νέας Ιωνίας Γαβριήλ (άλλως “Νεωκόρο”).

Δυστυχώς στον πιο πάνω θλιβερό κατάλογο προσετέθη και ο Σεβ. Αργολίδος κ. Νεκτάριος. Η παρέμβασή του σε παρουσίαση βιβλίου του Πάπα Φραγκίσκου στην Αθήνα -την οποία διοργάνωσε Ιησουίτης φραγκόπαπας- ήταν απροκάλυπτα οικουμενιστική. Μίλησε σαφώς για "διηρημένη Εκκλησία" και αναφέρθηκε στο Βατικανό ως Εκκλησία.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για την ξεδιάντροπη εκδήλωση των οικουμενιστικών φρονημάτων του Σεβ. Αργολίδος κ. Νεκτάριου τον οποίο από την πρώτη μέρα της ενθρονίσεως του παρακολουθούμε με πολλή θλίψη να προβαίνει σε νεωτεριστικές ασχημίες που φανερώνουν το πνεύμα της εκκοσμίκευσης που τον χαρακτηρίζει.

Οι ιεράρχες, Σεβασμιότατε Αργολίδος, δεν παίζουν πινγκ-πονγκ, δεν δορυφορούνται από νεωτεριστές και εκκοσμικευμένους κληρικούς, δεν παρακολουθούν αγώνες χάντμπωλ σε γήπεδα, ούτε και πηγαίνουν σε συναυλίες ροκάδων τραγουδιστών.

Πολλώ μάλλον δεν προσέρχονται σε παρουσίαση βιβλίου αρχηγού αίρεσης για να εγκωμιάσουν τον αιρεσιάρχη και για να εκφράσουν "γυμνή τη κεφαλή" αιρέσεις.

Προσευχόμαστε, Σεβασμιότατε, εκτενώς προς τον Κύριο, για την ανάνηψή σας.

Θα παρακολουθούμε φυσικά εφεξής πολύ προσεκτικά τα βήματά σας, αλλά δεν κρύβουμε με τίποτα την πλήρη απογοήτευσή μας για το πρόσωπό σας.

2 comments:

  1. Γιατί;;;;;;;;;;;;;;; Έκανε κάτι;;;;;;;;;;;;; συλλειτούργησε με τον Πάπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Είμαι Αργείτης. Ο Αργολίδος ενάμισο χρόνο αρχιερατεύει εδώ και το έργο που έχει κάνει, άλλοι δεν το κάνουν σε μια ζωή!!!!!!! Το κυριότερο: δεν είναι μόνο πνευματικά Πατέρας μας, ως Επίσκοπος μας, τον νοιώθουμε και εμείς σαν Πατέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ΑΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ

      Delete