Tuesday, June 10, 2014

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΠΑΠΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=========

Διαβάσαμε στο Amen.gr το ακόλουθο ρεπορτάζ:

“Σε θερμή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Πρόεδρο και μέλη της Ιεράς Συνόδου της Καθολικής Ιεραρχίας της Ελλάδος.

O Επίσκοπος Φραγκίσκος, Πρόεδρος της Ιεράς Συνόδου και ο Αρχιεπίσκοπος Νάξου, Τήνου Νικόλαος,  Γενικός  Γραμματέας της Ι. Συνόδου μαζί με τον Αρχιεπίσκοπο των εν Αθήναις Καθολικών Νικόλαο, τον Αρχιεπίσκοπο Κερκύρας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας Ιωάννη, τον νεοεκλεγέντα Επίσκοπο Σύρου Πέτρο, τον Σεβασμιότατο Έξαρχο Αρμενίων Καθολικών Ελλάδος Νισάν και λαϊκούς συνεργάτες τους υποδέχθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου τον βουλευτή Γιάννη Αμανατίδη (Α΄ Θεσ/νίκης), Υπεύθυνο Κ.Ο. για τα Θρησκεύματα, μαζί τον Μάκη Λυκόπουλο, Υπεύθυνο Θεματικής Θρησκευμάτων και μέλη της ίδιας θεματικής.

Κατά τη διάρκεια της συναντήσεως, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ιεράς Συνόδου και διήρκεσε περισσότερο από μια ώρα, τα στελέχη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως συζήτησαν με τους Ιεράρχες θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος, ενώ δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σ’ εκείνα που απασχολούν την Καθολική Εκκλησία στην Ελλάδα.

Και οι δύο πλευρές χαρακτήρισαν γόνιμο το διάλογο που πραγματοποίησαν και συμφώνησαν να συνεχίσουν την χρήσιμη επικοινωνία.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του κύκλου επαφών της Θεματικής Θρησκευμάτων του ΣΥΡΙΖΑ με θρησκευτικές κοινότητες της Ελλάδος.”

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο! 

Αντε με το καλό οι ΣYΡΙΖΙΤΕΣ να επισκεφθούν τους Ιεχωβίτες και τους Πεντηκοστιανούς και όλες τις Προτεσταντικες Ομολογίες που δρουν στην Ελλάδα και τις διάφορες ισλαμοφασιστικές οργανώσεις.

Πολλή ευσέβεια, που λέτε, οι ΣΥΡΙΖΙΤΕΣ που ξεχειλά και φτάνει στους κάθε λογής αιρετικούς ή και στους αλλόθρησκους.

Δεν έμεινε δυστυχώς όμως λίγη από αυτή την ευσέβεια για την Ορθοδοξία. Γι’ αυτό, όχι μόνον ο κ. Τσίπρας δεν εννοεί με τίποτα να παντρευτεί ή να βαφτίσει τα παιδιά του, αλλά επίσης και η κοπελιά που δρόσισε ο Κασιδιάρης (τουτέστιν η κυρία -και ο Θεός να την κάνει- Ρένα Δούρου) έχει ένα διαζευγμένο για “γκώμενο” ως μόνιμη "σχέση".

Και αυτοί μεν είναι αυτοί που είναι! Ποιος λογικός άνθρωπος θα περίμενε κάτι καλύτερο από αυτούς;

Αλλά να υπάρχουν τόσο πολλοί συνειδητοί χριστιανοί που τους ψηφίζουν άμεσα ή έμμεσα;!!! Αυτό δεν το κατανοεί κανείς με τίποτα.!

No comments:

Post a Comment