Friday, June 21, 2013

ΙΑΧΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΣΤH ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ



ΙΑΧΕΣ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗΣ ΣΤH ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΥΘΙΣΗ ΠΛΟΙΟΥ ΜΕ ΒΑΡΥ ΟΠΛΙΣΜΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
============

Μεταγωγικό πλοίο τεραστίων διαστάσεων υπέστη σοβαρό ρήγμα στον Ινδικο ωκεανό και βυθίστηκε με το φορτίο του - τρομακτική ποσότητα βαρέως οπλισμού που προοριζόταν για τις Ισλαμοφασίστες της Συρίας.

Πριν όμως φτάσει στον προορισμό του και οπλίσει τα αιμοσταγή χέρια των Ισλαμοφασιστών για να πνίξουν στο αίμα τους Σύρους μεταξύ των οποίων είναι τόσοι αδελφοί μας του Πατριαρχείου Αντιοχείας και άλλων χριστιανικών Ομολογιών, το πλοίο υπέστη ρήγμα και βυθίστηκε.

“Αυτή τη φορά δεν ακούστηκαν οι ιαχές «Aλλάχ Ακμπάρ» που μας είχαν συνηθίσει οι τρομοκράτες όταν επιδίδονταν επιτυχώς σε φρικαλεότητες και θηριωδίες διαπράττοντας εγκλήματα πολέμου έναντι αμάχων και αιχμαλώτων, αλλά το «Ελ Μαλαγικέ Μάανα» (Οι Άγγελοι είναι μαζί μας)!” διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Αναβάσεις”.

Στο μεταξύ πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι οι δύο απαχθέντες Σύροι επίσκοποι δολοφονήθηκαν.

Παρόλον ότι δεν υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες το σίγουρο είναι ότι όσο περνά ο καιρός και δεν υπάρχουν σημάδια της παρουσίας τους ή απαίτηση για λύτρα από τους απαγωγείς τους, σημαίνει ότι οι ελπίδες να βρεθούν ζωντανοί είναι από ελάχιστες έως ανύπαρκτες.

2 comments:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΕΙΣ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΙΕΡΑΡΧΑΣ ΤΟ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝ ΖΩΗ Η ΟΧΙ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΩ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ.

    ReplyDelete
  2. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΙ.

    ReplyDelete