Monday, June 17, 2013

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;



ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΤΑΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Τον τελευταίο καιρό πληθαίνουν οι φωνές όσων προειδοποιούν ότι οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί ετοιμάζουν νέο σχέδιο Ανάν, το οποίο μάλιστα θέλουν να επιβάλουν ετσιθελικά και εκβιαστικά ως όρο για να βοηθήσουν το ξεπέρασμα της οικονομικής κρίσης.

Το ερώτημα που πρέπει να μας απασχολήσει όμως είναι αν η απόρριψη προδοτικών σχεδίων λύσης τύπου Ανάν μπορεί από μόνη της να οδηγήσει στην απελευθέρωση της Κύπρου.

Δεδομένο ότι είναι απολύτως αναγκαίο να απορρίπτουμε προδοτικά σχέδια.

Δεδομένο ότι δεν έπρεπε να δεχτούμε την διζωνική δικοινοτική ομοσπονδία που στην πραγματικότητα σημαίνει νομιμοποίηση της εισβολής και της κατοχής.
Δεδομένο ότι η εισβολή  παραβιάζει το ευρωπαικό κεκτημένο.

Προσέξτε όμως! Η Ευρωπαική ένωση ήταν πρόθυμη να δεχτεί τις πρόνοιες του σχεδίου Ανάν ως πρωτογενές δίκαιο της Ενωσης!

Με άλλα λόγια, ενώ εμείς προσδοκούσαμε να απελευθερωθούμε επικαλούμενοι το Ευρωπαικό κεκτημένο, η Ευρωπαική Ενωση ήταν πρόθυμη να διαγράψει το Ευρωπαικό κεκτημένο για να κατοχυρώσει το ρατσιστικό σχέδιο Ανάν.!!!

Είναι σαφές ότι μόνον με στρατιωτικά μέσα μπορούμε να απελευθερώσουμε την πατρίδα μας, αλλά και να διασφαλίσουμε την άμυνα του Ελληνικού νότου.

Οι αυτοαποκαλούμενοι “ανένδοτοι” και “πατριώτες” , δεν προτείνουν κάτι συγκεκριμένο που διαφέρει στην ουσία του από τις προτάσεις των “ενδοτικών”, όσον αφορά την απελευθέρωση της κατεχόμενης Κύπρου.

Παράλληλα θέλω να εστιάσω την προσοχή μας σε ένα κεφαλαιώδους σημασίας πρόβλημα - που συζητήσαμε και στο παρελθόν - και για το οποίο, ενώ πολλοί μιλούν και μάλιστα με τη δέουσα αυστηρότητα, στην πράξη κανείς δεν κάνει τίποτα να το σταματήσει.

Αναφέρομαι στο ξεπούλημα της Ελληνοκυπριακής γης στους Τούρκους καταχτητές μας.

Ολοι - ο Αρχιεπίσκοπος, ο Πρόεδρος, τα πολιτικά κόμματα, ο υπουργός άμυνας κτλ. - εξορκίζουν την πρακτική -, την οποία μάλιστα ο Μακαριότατος δεν δίστασε να χαρακτηρίσει - και δικαίως - “έσχατη προδοσία”.

Δυστυχώς όμως 4,000 προδότες - κοινοί προδότες - μετήλθαν συναλλαγή με τους Τούρκους και τους πούλησαν τι πατρογονικές τους εστίες.

Πρέπει ανυπερθέτως διά νόμου να απαγορευθεί αυτή η προδοτική πρακτική και είναι επίσης επιβεβλημένο να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των προδοτών που πούλησαν τη γη τους στους καταχτητές της πατρίδας μας, για να αποτραπεί στο μέλλον η ίδια συμπεριφορά από άλλους επίδοξους προδότες.

Αν συνεχιστεί αυτή η πρακτική, αν δεν αναχαιριστεί τώρα το τσουνάμι της προδοσίας, το Κυπριακό θα λυθεί στα μάτια του Διεθνούς Νόμου εξαιτίας όσων δέχονται για τα τριάκοντα αργύρια να ξεπουλήσουν τη γη τους στους Τούρκους.

Καμιά δικαιολογία δεν υπάρχει για να γίνει κάποιος προδότης όση οικονομική ανέχεια και αν έχει.

Αφήνω ότι για δύο περιπτώσεις, που έχω υπόψη μου εδώ στην Αστόρια, κάθε άλλο παρά είχαν οικονομική ανάγκη. 

Αυτό όμως δεν εμπόδισε αυτές τις κυράτσες να πάνε στην ιδιαίτερη μας πατρίδα για να διαπράξουν προδοσία και να επιστρέψουν στις ΗΠΑ με τα τριάκοντα αργύρια του Ιούδα και να παριστάνουν τις μεγάλες κυρίες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η μία από αυτές απάντησε με το ρητό “Κάλλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα και καρτέρι”! σε κάποιο που προσπαθούσε να την αποτρέψει και της έλεγε ότι οι Τούρκοι ούτως ή άλλως θα της έδιναν ψίχουλα σε σχέση με την πραγματική αξία της γης που θα τους πουλούσε. 

Τέτοια ασυνειδησία και τόσο προδοτικό φρόνημα.!

No comments:

Post a Comment