Tuesday, June 4, 2013

Ο κ. ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!




Ο ΚΟΝΙΔΑΡΗΣ ΜΙΛΗΣΕ ΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
==============

Ο κ. Κονιδάρης, εκπρόσωπος τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, μίλησε ευνοικά για το αντιρατσιστικό - γράφε φασιστικό και αντισυνταγματικό - νομοσχέδιο Ρουπακιώτη! 

Κύριε Κονιδάρη! 

Ποιος σας εξουσιοδότησε να μιλάτε εκ μέρους της Ιεραρχίας; 

Εκπρόσωπος τύπου της Αρχιεπισκοπής είστε! 

Οχι της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, πολλώ μάλλον, όχι της Ιεραρχίας.

Γιατί, λοιπόν, κάνετε δηλώσεις εκ μέρους της Εκκλησίας;

"Ο χριστιανός", απεφάνθη, "δεν διδάσκει μίσος!" 

Wow! What a revelation!!! 

Και επειδή δεν διδάσκει μίσος η Εκκλησία σημαίνει ότι θέλει να Την λογοκρίνουν όταν κηρύσσει το Ευαγγέλιο;

Να παρακαλέσουμε τον Μακαριότατο να απολύσει πάραυτα τον εκπρόσωπο τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, αλλά να παρακαλέσουμε ταυτόχρονα και την Ιεραρχία να τον ανακαλέσει σε τάξη και να του υποδείξει να μην παριστάνει τον Αρχιεπίσκοπο.

Ποιος ιεράρχης τον εξουσιοδότησε να μιλά εκ μέρους του;

Η αναφορά του για τα καλάσνικοφ είναι ανάξια σχολίου. 

Για να ακριβολογούμε είμαι λίαν ευτυχής επειδή έκανε αυτή τη δήλωση για να αποδειχτεί η φαιδρότητα της παρέμβασής του.

Κανένας κληρικός - πολλώ μάλλον ιεράρχης - δεν είπε να πάρουμε καλάσνικοφ για να επιβάλουμε το Ευαγγέλιο, εκτός και αν ο κ. Καθηγητής έχει πολλά πάρε - δώσε με την Ουνία και με τους Ιησουίτες ή με τους οπαδούς της “θεολογίας της απελευθέρωσης” και συγχύζει τις πλάνες τους με τις θέσεις των ορθόδοξων κληρικών.

2 comments:

  1. Ο Κονιδάρης στη φωτογραφία σας, είναι γνωστός καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (όντως ΠΑΣΟΚος, σύμβουλος μάλιστα επί εκκλησιαστικών θεμάτων του Γιώργου Παπανδρέου (τρομάρα του...). Στο link: http://www.tovima.gr/editors/editor/?edid=1013 βρίσκονται τα άρθρα του στο Βήμα (ἐκει όπου αρθρογραφεί κάθε καλός ΠΑΣΟΚος...).
    Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αρχιεπισκοπής ονομάζεται Χάρης Κονιδάρης, νεοδημοκράτης δημοσιογράφος, αρθρογραφούσε παλιά στην Απογευματινή και, φυσικά, είναι "παντός καιρού" (από τους ελάχιστους συνεργάτες Χριστόδουλου που κράτησε ο Ιερώνυμος). Ισού και η φωτογραφία του μαζί με τον Ιερώνυμο: http://news247.gr/eidiseis/konidarhs_apo_anthrwpino_endiaferon_h_synanthsh_ierwnymoy_-_layrentiadh.2064559.html

    ReplyDelete
  2. Ευχαριστώ θερμά για το σχόλιό σας.

    ReplyDelete