Sunday, June 2, 2013

ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ!



ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΔΙΑΘΡΗΣΚΕΙΑΚΩΝ ΔΙΑΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΑΛΙΒΕΡΙ! 

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=============

Διαβάζουμε στο ιστολόγιο newsbomb.gr:

“Έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας χαρακτηρίζουν υψηλόβαθμοι αστυνομικοί την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία μεσήλικου ζευγαριού στην ακτή Νηρέως, στο Αλιβέρι Ευβοίας. Δράστης είναι ο 23χρονος Πακιστανός που συνελήφθη νωρίτερα ύστερα από την ανάκρισή του στο Α.Τ. της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο Πακιστανός εργαζόταν για λογαριασμό των θυμάτων του, του 56χρονου γυναικολόγου και της 54χρονης συζύγου του, που ήταν στέλεχος τραπέζης. 

Αυτό το υπεράνω υποψίας πρόσωπο που μπαινόβγαινε στο σπίτι της οικογένειας τυφλώθηκε από μίσος και όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς φρουρούς του, θέλησε να γίνει «μάρτυρας»!

Ύστερα από εξαντλητική ανάκριση, ο 23χρονος περιέγραψε με κυνικότητα πώς συνέθλιψε το κεφάλι της 54χρονης γυναίκας στην αυλή του σπιτιού, την ώρα που προσπαθούσε να ξεφύγει. Ο Πακιστανός είχε ήδη εισβάλει στο υπνοδωμάτιο και είχε αφήσει το άψυχο σώμα του 56χρονου γυναικολόγου σε μια λίμνη αίματος!

Η βιαιότητα υπό την οποία ξεψύχησαν ο 56χρονος και η 54χρονη ήταν ζωγραφισμένη στα νεκρά σώματά τους. Αναμένεται να διευκρινιστεί ποιος ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Πακιστανός τυφλώθηκε από θρησκευτικό μίσος και αφαίρεσε τη ζωή δύο φιλήσυχων ανθρώπων, όπως τους περιγράφουν εκείνοι που τους γνωρίζουν.

Το περιστατικό έχει προκαλέσει οργή στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι «ομάδες φανατικών μουσουλμάνων, όχι μόνο πακιστανικής καταγωγής, έχουν αρχίσει και προκαλούν προβλήματα, απειλούν και εμπλέκονται σε επεισόδια το τελευταίο διάστημα». Ζητούν από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να μη διασαλευθεί η δημόσια τάξη και να προφυλαχθεί το άσυλο της εστίας, το οποίο δεν σεβάστηκαν μόνο στυγνοί κατακτητές όπως οι Οθωμανοί και οι Ναζί κατακτητές.”

Δυστυχώς! Οχι μόνον έχουμε νέα πανηγυρική επιβεβαίωση της αναποτελεσματικότητας των Διαθρησκειακών Διαλόγων, αλλά και τρανταχτή απόδειξη της ανοησίας να ψηφιστεί νόμος του κράτους το ρατσιστικό, φασιστικό και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο Ρουπακιώτη, που δεν αποβλέπει σε τίποτα άλλο παρά στον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και στην ανεμπόδιστη μετατροπή της πατρίδας μας σε κέντρο του Ισλαμισμού.

Αντί να προφυλάξουν τους Ελληνες πολίτες από τη τυφλή λύσσα των οπαδών του “Προφήτη”, οι Ελληνες βουλευτές - τουλάχιστον πολλοί από αυτούς - προσπαθούν να κατεδαφίσουν και τις ελάχιστες αντιστάσεις που υπάρχουν για να μην εξισλαμισθεί η Ελλάδα.

Οσο για τους Διαθρησκειακούς αργόσχολους μην ελπίζετε σε τίποτα. 

Θα συνεχίσουν απτόητοι να συμπροσεύχονται με τους αλλόθρησκους - πολλώ μάλλον με τους οπαδούς των χριστιανικών Ομολογιών -, να κάνουν ψώνια σε όλους τους κοσμοπολιτικους και εξωτικούς προορισμούς και να τρωγοπίνουν σε όλα τα χλιδάτα ξενοδοχεία του κόσμου.!

Με ποιο στόχο; 

Για να βοηθήσουν την ανοχή του "διαφορετικού" και την ειρηνική συνύπαρξη των θρησκειών.!!!

No comments:

Post a Comment