Friday, October 1, 2010

ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ



ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΗΣ

ΝΕΟΚΥΠΡΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑΣ


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

================


Ωραία όσα αναφέρει στο πιο κάτω άρθρο το “Ρεσάλτο” αναφορικά με τους λόγους που οδήγησαν τον Νεοκύπριο Χριστόφια να εξισώσει την Ελλάδα με την Τουρκία ως χώρες που εισέβαλαν το 1974 στην Κύπρο.


Πλην όμως δεν εξηγεί γιατί ο Ελληνισμός της Κύπρου και ο Μητροπολιτικός Ελληνισμός βρέθηκαν στη σημερινή κατάσταση.


Συγκεκριμένα δεν αναφέρει ότι οι Ελληνες της Κύπρου συνειδητά, και κατόπιν ανοιχτής υπόδειξης της συντριπτικής πλειοψηφίας της πολιτικής ηγεσίας των πλείστων κομμάτων της μεγαλονήσου, ανέθεσαν την προεδρία στο Χριστόφια!


Και αυτό συνέβηκε ενώ όλοι γνώριζαν ότι ο Χριστόφιας είπε “όχι” στο σχέδιο Ανάν για να μπορέσει στη συνέχεια, όπως δημόσια και κυνικά δήλωσε από την πρώτη στιγμή, να "τσιμεντώσει το ναι”.


Επομένως οι πολιτικοί αυτοί ηγέτες - ζώντες τε και τεθνεώτες - που καθοδήγησαν τον λαό της Κύπρου να ανεβάσει τον Χριστόφια στην εξουσία είναι συνυπεύθυνοι επειδή αυτός ο εθνοπροδότης ασελγεί σε βάρος της Ελληνικής ιδιοπροσωπίας της πατρίδας μας και συνωμοτεί με τους εχθρούς της για να την ακρωτηριάσει.


Αλλά υπάρχει και δεύτερος μεγάλος υπεύθυνος για το σημερινό κατάντημα της Ελληνικής Κύπρου. Και αυτός είναι ο Κυπριακός Ελληνισμός που πείστηκε να ψηφίσει τον Χριστόφια αρχηγό του ξενόδουλου ΑΚΕΛ που καταπρόδωσε διαχρονικά όλους τους εθνικούς αγώνες της Κύπρου. Παρόλα αυτά τον ανέβασε με την “τιμία” ψήφο του στην εξουσία ενώ όλοι γνώριζαν πολύ καλά ποιον ανέβαζαν και τι κακό θα προξενούσε στην Κύπρο.


Αρα όσοι συμβούλευσαν τους Ελληνοκυπρίους αλλά και όσοι ψήφισαν τον Χριστόφια είναι συνυπεύθυνοι για το κακό που βρήκε την πατρίδα μας.


Αλλά η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Συνυπεύθυνοι είναι και όσοι ακόμη συμμετέχουν στην κυβέρνηση Χριστόφια και κάνουν τα κορόιδα ότι δεν βλέπουν προς ποια κατεύθυνση οδηγεί τα πράγματα απλά και μόνον για να νέμονται τα αγαθά της εξουσίας.


Συνυπεύθυνοι επίσης είμαστε όλοι οι Ελληνες της Κύπρου - ακόμη και όσοι δεν ψηφίσαμε τον Χριστόφια- επειδή δεν μετερχόμαστε κάθε νόμιμη μέθοδο για να ανατρέψουμε τον ανθέλληνα Νεοκύπριο Τσολάκογλου ο οποίος απεργάζεται συνειδητά και απροκάλυπτα την καταστροφή της πατρίδας μας και περιοριζόμαστε απλά να εκφράζουμε την αγανάκτησή μας για τις αντεθνικές δηλώσεις του και τη μειοδοτική πολιτική του.


Τα πράγματα είναι απλά ακόμη και αν δεν έχουμε το θάρρος να τα δούμε κατά πρόσωπο. Αν αυτός ο ειδεχθής εθνοπροδότης αφεθεί να ολοκληρώσει τη θητεία του λίγη ελπίδα υπάρχει να μην μας επιβληθεί νέο σχέδιο Ανάν 2 με τη βοήθεια του Γιωργάκη που υποστήριξε ανοιχτά το σχέδιο Ανάν αλλά και του Δρούτσα που συνεργάστηκε με τον πανούργο Βρετανό διπλωμάτη Χάινε για τη σύνταξη του πρώτου σχεδίου Ανάν.


Ακολουθεί το άρθρο του “Ρεσάλτο” που μας έδωσε την αφορμή για το πιο κάτω σχόλιο.


*****


ΤΑ ΔΟΛΙΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ “ΤΩΝ ΙΣΩΝ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ” ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ

=============


Η γνωστή τσαρλατάνικη και μπαμπέσικη μέθοδος κάθε έμμισθου πολιτικού υπαλλήλου που θέλει να δικαιολογήσει τα αφεντικά του είναι αυτή των «ίσων αποστάσεων» και των τυπικών «συμψηφισμών».

Ο Χριστόφιας, αυτό το πιόνι του αμερικανισμού, φαίνεται ότι έχει εκπαιδευτεί καταλλήλως στις σπερμολογικές εξισωτικές απάτες.

Σε ομιλία του, στην έδρα των αφεντικών του, την Ουάσιγκτον, στο ίδρυμα Brookings, ξεστόμισε το εξής απίθανο: «Οι δύο αποκαλούμενες μητέρες πατρίδες ουσιαστικά εισέβαλαν και οι δύο».


Δηλαδή ο ανεκδιήγητος Χριστόφιας έθεσε την Ελλάδα και την Τουρκία στον ίδιο παρανομαστή («πατρίδες» της Κύπρου!!!) και τις κατηγόρησε και τις δύο ως ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ…


Μόνο, ένα ανδρείκελο της Νέας Τάξης και του αμερικανισμού θα προέβαινε σε τέτοια κυνικά παραπλανητική και ασύστολα ψευδή δήλωση, η οποία:


α). Καταγράφει και την Τουρκία ως «πατρίδα» της Ελληνικής Κύπρου.


Αποδέχεται δηλαδή τις «φόρμες» της τουρκικής προπαγάνδας


β). Δικαιολογεί τη θηριώδη εισβολή και κατοχή της Κύπρου από την ιμπεριαλιστική Τουρκία με το συμψηφιστικό τέχνασμα του χουντικού πραξικοπήματος κατά του Μακαρίου.


Το χουντικό πραξικόπημα στο εσωτερικό του ελλαδικού χώρου το ταυτίζει με ΕΙΣΒΟΛΗ στην Κύπρου και το εξισώνει με τη στρατιωτική πολεμική επίθεση και εισβολή της Τουρκίας στην ελληνική Κύπρο, σε ξένη χώρα!!!


γ). Με αυτή την εξίσωση Ελλάδας και Τουρκίας και με το συμψηφισμό των εγκλημάτων της χούντας και της θηριώδους τουρκικής εισβολής και κατοχής της Κύπρου, ΕΠΙΚΑΛΥΠΤΕΙ, ΕΞΩΡΑΙΖΕΙ και ΑΘΩΩΝΕΙ, τους στρατηγικούς σπόνσορες, οργανωτές και κατασκευαστές του κυπριακού δράματος: Τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και τους διεθνείς μηχανισμούς της Νέας Τάξης.


Ο Χριστόφιας, αφού εξισώνει τα δύο εκτελεστικά όργανα του διεθνούς ιμπεριαλισμού (η χούντα εκτελεστικό όργανό του ήταν), εστιάζει τις ευθύνες στα «εκτελεστικά όργανα» για να επικαλύψει τους στρατηγικούς σχεδιασμούς της πλανητικής χούντας και να αθωώσει τα αφεντικά του, τους Αμερικανούς, που πάγια και σταθερά προωθούν τη διχοτόμηση της Κύπρου και τη μετατροπή της σε προτεκτοράτο των διεθνών κέντρων εξουσίας.


Το Σχέδιο Ανάν, ο διαμελισμός της Κύπρου και η προτεκτορατοποίησή της αποτελούν πάγιο στρατηγικό σχέδιο της Νέας Τάξης, αίτημα άμεσα εκτελεστό…


Αν έχουν αποτύχει αυτά τα στρατηγικά και άμεσα σχέδια αυτό οφείλεται στην αντίσταση του κυπριακού λαού.


Ο Χριστόφιας έκανε ό,τι μπορούσε για να περάσει το Σχέδιο Ανάν, όπως και τα ανδρείκελα του ΠΑΣΟΚ…


ΣΗΜΕΡΑ προωθεί με πιο ύπουλες και δόλιες τακτικές τα αμερικανικά σχέδια, τύπου Ανάν και τη μετατροπή της Κύπρου σε προτεκτοράτο της πλανητικής εξουσίας εναντίον του αραβικού κόσμου.


Αυτούς τους εφιαλτικούς σχεδιασμούς προωθούν τέτοιες δηλώσεις του Χριστόφια.


Και η εσπευσμένη ενέργεια στήριξης του Χριστόφια από την ηγεσία του ΚΚΕ, αποκαλύπτει τον ύποπτο ρόλο που παίζει αυτή η ηγεσία και στα εθνικά μας θέματα…


No comments:

Post a Comment