Wednesday, October 13, 2010

ΝΕΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!












ΝΕΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΩΝ!


ΤΟΥΣ ΕΦΤΑΙΞΑΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΡΑΝΤΖΑ ΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ!!!


============


Λύθηκαν αστραπιαία τα προβλήματα που έχουν τα νοσοκομεία, οι ουρές εξαφανίστηκαν, στις εφημερίες περιμένει ο γιατρός στην πόρτα με όλους τους νοσηλευτές δίπλα, από κρεβάτια άλλο τίποτε, στις εντατικές περιμένουν τον ασθενή, τα «φακελάκια» άγνωστο είδος πια, από γάζες και άλλα υλικά τα χειρουργεία είναι γεμάτα, δεν έχουν χώρο να τα βάλουν, από προσωπικό υπερπληθώρα, συνωστισμός, όπως θα ’λεγε καλή ώρα η κυρία Ρεπούση, τα χρέη όλα ξοφλήθηκαν και είναι πλέον γεμάτο το ταμείο, κανένα παράπονο.

Για όλα αυτά τα κακά οι εικόνες έφταιγαν. Τις αφαίρεσε από τους διαδρόμους του Θεαγένειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης ο νεοτοποθετηθείς διοικητής του, ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Μουσιώνης (με βιογραφικό και έπειτα από διαβούλευση κι αυτός) και αμέσως έγινε το θαύμα. Και αυτόματα ο Λοβέρδος βρήκε την υγειά του... Βάλε, Ανδρέα, από έναν Μουσιώνη σε κάθε νοσοκομείο και ξάπλα στην καρέκλα του υπουργείου σου... Καμιά σκοτούρα πλέον.

Και πες του Γιώργου ότι υπάρχει λύση χωρίς να χρειάζονται επιστρατεύσεις, επιτάξεις, ΜΑΤ, έκτακτοι νόμοι και έκτακτα δικαστήρια. Βγάζεις τις εικόνες από τον ΟΣΕ, τους ναούς της Θέμιδος, τα σχολεία, απ’ όλο το Δημόσιο κι όπου κανένας Τζωρτζάτος σηκώνει κεφάλι, και όλη η χώρα δουλεύει ρολόι. Και για να μην ακούς κάθε Κυριακή να στα ψέλνει ο Άνθιμος, δίνεις εντολή να βγουν οι εικόνες και από τις εκκλησίες... Ένας Μουσιώνης όλα τα καθαρίζει, σαν τον Μίστερ Φόρτε. Μόνο να φροντίσουμε μη μας τον αρπάξει η «τρόικα» για να μη μείνει χωρίς δουλειά...


ΠΗΓΗ:

Ακτίνες,


«Παρόν»10/10/2010




No comments:

Post a Comment