Tuesday, October 26, 2010

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ Ο ΠΑΠΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ Ο ΚΑΘΑΙΡΕΤΕΟΣ;



Εμβρόνητος ανακάλυψα στο διαδίχτυο το πιο κάτω σχόλιο!!!


Αγιε Νικοπόλεως είναι δυνατόν να αληθεύουν οι καταγγελίες;


Ο παπα-Κώστας Μπέης ο καθαιρετέος - που ποτέ δεν θα έπρεπε να έχει χειροτονηθεί - κοινωνεί μουσουλμάνους και εσείς εγκρίνετε την πρακτική του;



EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΕΒΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ

Ο ΠΑΠΑ-ΚΩΣΤΑΣ ΜΠΕΗΣ Ο ΚΑΘΑΙΡΕΤΕΟΣ;

============


Ο Κώστας Μπέης ο καθηγητής που έγινε παπάς, είπε το πρωί στον Αυτιά, ότι...Στο χωριό, στο Ζάλογγο, εκεί που έδιδε την Θεία Κοινωνία στους πιστούς, περίμενε στην σειρά μια γυναίκα περίπου 30 ετών με ένα μωρό στην αγκαλιά. Ήταν Αλβανίδα μουσουλμάνα. Είχε έρθει σ' αυτό το χωριό, είχε γνωρίσει έναν Έλληνα βοσκό, με τον οποίο έκανε και το παιδί. Δεν πρόλαβαν όμως να παντρευτούν. Τον βοσκό τον σκότωσε κεραυνός κι αυτή έμεινε πίσω χήρα, με ένα μωρό."Την κοινώνησα, είπε ο Μπέης, και στην συνέχεια ρώτησα τον Μητροπολίτη αν έκανα καλά. Μου απάντησε ναι.

ΠΗΓΗ: nonews-news.blogspot.com


Ο κ. Κώστας Μπέης, υπογράφει ως «ομότιμος καθηγητής της πολιτικής δικονομίας στο πανεπιστήμιο Αθηνών». Στην φωτογραφία δε που έχει στην ιστοσελίδα του, εμφανίζεται σαν λαϊκός, έχοντας αγκαλιά δυο παιδάκια του.


Αυτή όμως πρέπει να είναι παλιά φωτογραφία, διότι όπως πληροφορούμαι:

1. Το πρόσωπο αυτό είναι κληρικός της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης! Έτσι είναι;

2. Το πρόσωπο αυτό έχει χειροτονηθεί από τον μητροπολίτη Πρεβέζης κ. Μελέτιο, ότι έχει σύζυγο («πρεσβυτέρα») μια αβάφτιστη Γερμανίδα, και ότι το site του είναι λέει, φιλομασωνικό!

Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο;

Διαβάζω:

«Ο Κώστας Ε. Μπέης, γεννήθηκε στην Αθήνα στις 25 Νοεμβρίου 1933. Μεγάλωσε στη Χαλκίδα -τόπο καταγωγής των γονέων του- καθώς επίσης στη Σύρο και στη Σάμο, όπου υπηρέτησε ο πατέρας του Ευάγγελος ως εισαγγελέας. Μετά την αποφοίτησή του από το γυμνάσιο πέτυχε στις εισαγωγικές εξετάσεις τόσο της Νομικής Σχολής Αθηνών, όσο και της Φιλοσοφικής Αθηνών. Σπούδασε όμως νομικά. Μεταπτυχιακές σπουδές συνέχισε στο Μόναχο. Το 1958 πέτυχε πρώτος στο διαγωνισμό δικηγόρων στο πρωτοδικείο Αθηνών. Τη στρατιωτική του θητεία εκτέλεσε στην αεροπορία ως αρχισμηνίας και ανθυποσμηναγός. Νυμφεύθηκε τη συμβολαιογράφο Αθηνών Μαρία Irmgard Liermann, με την οποία απέκτησε τέσσερα παιδιά: το δικηγόρο Ευάγγελο, την τεχνολόγο γεωπόνο Θεοφανώ, τη συμβολαιογράφο Μαρία και τη βιολόγο Ερατώ.»


Μιλάμε για το ίδιο πρόσωπο, Σεβασμιότατε, άγιε Πρεβέζης κ. Μελέτιε;



ΠΗΓΗ:


SKEFTOMASTEELLHNIKA.GR: Κώστας Μπέης: ο καθηγητής που έγινε... πασάς!

1 comment:

  1. Ε και σεις κ.Τελεβάντο δεν έχετε "αγάπη"θα πούνε κάποιες γλώσσες!Είστε "φανατικός"και "φονταμενταλιστής" θα πούνε τώρα άλλοι κληρικοί και λαϊκοί!Ωχ βρε αδελφέ(ωχαδελφισμός)και σείς τώρα που ασχολείστε με τον σπουδαίο και τρανό παπα-Μπέη που κατάντησε την λειτουργία Ορφική και Ομηρική λατρεία!Ντροπή στον κ.επίσκοπο Μελέτιο Πρεβέζης!Ντροπή και στους ιερομονάχους του που υποστήριζαν την μεταγλώτιση των Ιερών μας Κειμένων!!!

    ReplyDelete