Thursday, July 26, 2018

ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ


ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΘΕΟΜΗΝΙΑ

Της κ. Ελένης Λωρίτου
=====

Όπως μας πληροφορεί ένα μήνυμα, που λάβαμε 40.000 Έλληνες δύο ημέρες πριν την φωτιά στα δυτικά και ανατολικά προάστια των Αθηνών παρακολούθησαν συναυλία την δαιμονικής μπάντας "iron maiden", η οποία στό τέλος της συναυλίας έρριξε τον Σταυρό κάτω στό έδαφος και οι Έλληνες ούρλιαζαν επιδοκιμαστικά για την βλασφημία μέσα σε παραλήρημα ευτυχίας! 

2 comments:

  1. Μέ αυτές τις διαολόφατσες οι άνθρωποι δαιμονίζονται !

    Υπάρχει και δεύτερο video trooper- iron maiden που ο τραγουδιστής ρίχνει κάτω την ελληνική σημαία και κάποια άλλη , νομίζω την Βρετανική , η οποία φέρει επίσης το ιερό σύμβολο του Σταυρού !

    Η χειρότερη όμως προσκύνηση του σατανά είναι η προαγωγή της ομοφυλοφιλίας στην δημόσια ζωή

    ReplyDelete
  2. Οι εικόνες των αγίων έγιναν σώβρακα για τον απαυτό των ομοφυλοφίλων . Καμία δημοκρατική αρχή ούτε εκκλησιαστική ούτε πολιτική δεν κινήθηκε αυτεπαγγέλτως για τιμωρία της βλασφημίας . Αντιθέτως η βουλή ντύθηκε στα ρόζ χρώματά τους !

    Διερωτώνται κάποιοι άν είναι η ώρα νά πεί ο Καλαβρύτων και όλοι μας αυτά τά λόγια , επιδιδόμενοι οι ίδιοι σε " αγαπουλινισμούς " !
    Αυτοί που σκόρπισαν την απογοήτευση στόν λαό , άν πρέπει κανείς νά φέρει παιδιά μέσα σέ έναν τόσο σκληρό και διεφθαρμένο κόσμο , που μέ μαθηματική ακρίβεια αυτά τά παιδιά θά οδηγηθούν στην απώλεια , αυτοί τώρα χύνουν υποτίθεται μαύρο δάκρυ πάνω από την απώλεια των ανθρώπινων ζωών !

    Όταν έγινε τό τσουνάμι σε εκείνη την μακρυνή χώρα , που ήταν ο παράδεισος των παιδόφιλων , ο π. Θεόδωρος Ζήσης, ειρήσθω ο ίδιος έζησε την τραγικότητα του θανάτου , είπε οτι ο θάνατος αυτών των παιδιών ήταν ευεργεσία του Θεού προς αυτά τα παιδιά που προορίζοντο για την παιδική πορνεία .

    Σε κάθε περίπτωση κανείς δεν θα κάνει μαθήματα πένθους σε εκείνους, που μονίμως βιώνουμε τό πένθος , που πονάμε για τό πυκνό σκοτάδι , στό οποίο περιέπεσε η εκκλησία και η φιλτάτη πατρίδα . Η κάθε πληγή στό σώμα της εκκλησίας και της πατρίδος είναι και πληγή στην δική μας ψυχή . Τό πένθος έγινε τό καθημερινό μας πικρό ποτήρι . Προσπαθούμε νά σώσουμε την ψυχή μας από την θλίψη , που αυτή η κατάσταση δημιουργεί , και νά στηρίξουμε άν είναι δυνατόν και τους αδελφούς μας . Απέναντι στην κραυγή μας συναντούμε τον χλευασμό και την λοιδορία . Οι καλοπερασάκηδες "αγαπουλίνοι " , που μιά χαρά απολαμβάνουν την εξαργύρωση της προδοσίας, είδαν την οδύνη μας ως ψυχοπάθεια . Τόν πόνο μας τον αντιμετώπισαν μέ ειρωνικό χαμόγελο . Χαμογελούμε είπαν ! Είναι ψυχοπαθείς ! Οι ευάλωτες ψυχές από την επιφορά της αφόρητης θλίψης κοντεύουν νά πάθουν κατάθλιψη . Προσπαθεί ο ένας μέ τον άλλον νά βάλουμε ψυχικά αντερείσματα . Η αναλγησία του επιβήτορα επί της εκκλησίας του Χριστού χαρακτηριστική ! Ανοήτως χαμογελά ! Σπάζουν τά χρυσά τους μπαστούνια στην πλάτη μας . Φτάνει η συμπόνια σας και το συγκαταβατικά σας χαμόγελα . Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε , μας προειδοποιεί ο νυμφίος . Όμως την χαράν ημών ουδείς δύναται αραι αφ ημών , γιατί ο ίδιος ο Χριστός είναι παρηγορητής των ψυχών μας . Φοβόμαστε πιό πολύ τις πύρινες φλόγες της κολάσεως , από αυτές εδώ που μπορεί νά μεταστραφούνε σε δροσιά του Παραδείσου . Μας κάνατε την ζωή μας κόλαση , ώστε ο Θεός αφαρπάζει αθώες ψυχές παιδιών για νά τις αναπαύσει στην αγκαλιά του . Ας παρηγορηθεί η κάθε μάνα και ο κάθε πατέρας , που έχασαν τά παιδιά τους μέσα σε αυτή την πύρινη κόλαση . Αναπαύονται στην αγκαλιά του Χριστού . Οι " αγαπουλίνοι " ας τό βουλώσουν , έστω αυτή την ώρα του πένθους ! Μόνο η μετάνοια για την συλλογική αμαρτία και βλασφημία , μπορεί νά προσελκύσει την θεία παρηγοριά .

    ReplyDelete