Monday, July 2, 2018

ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΑΓΡΙΑ Ο ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ


Όπου και αν εμφανιστούν οι προδότες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο κόσμος τους αποδοκιμάζει με την ιαχή προδότες.

φυσικά τα παχύδερμα του ΣΥΡΙΖΑ δεν χαμπαρίζουν από αποδοκιμασίες, αλλά η λαική οργή έχει ξεχειλίσει και θα γίνει ποτάμι που θα τους πνίξει για να γλυτώσει η πατρίδα μας από την συμμορία των προδοτών που μας κυβερνούν.

1 comment:

  1. Ζηλεύω όταν βλέπω αυτές τις σκηνές . Δυστυχώς τά θέματα της πίστεως δεν είναι εύληπτα , δεν περνάνε στον λαό . Οι ίδιες αντιδράσεις θά έπρεπε νά υπάρχουν από τον λαό και στα θέματα της πίστεως και κυρίως σε αυτά . Δεν θά έπρεπε ο λαός νά αντιδρά μόνο όταν κινδυνεύει η επίγειος πατρίδα . Θεωρούν οτι τά θέματα της πίστεως δεν τους αφορούν , οτι είναι ψιλά γράμματα , οτι είναι ταμπού , κάτι το ιερό που δεν μπορεί κανείς νά τό ακουμπά , ένας μυστηριώδης ριτουαλισμός . Και έτσι οι προδότες της πίστεως έκαναν την δουλειά τους όντες στό απυρόβλητο και κατασυκοφαντώντας την όποια αντίδραση ακαδημοποιώντας την πίστη , αφαιρώντας
    απο το σώμα της εκκλησίας την σάρκα της . Η πίστη είναι και θεολογία και συνέδρια και άμβωνας , αλλά ποιά συνέδρια και ποιός άμβωνας ! Συνέδρια και άμβωνας που ενημερώνουν και ξυπνούν τον λαό για την συντελούμενη προδοσία και δεν τόν κοιμίζουν. Τολμούν οι αθεόφοβοι νά στρέφουν την προσοχή και τόν λόγο στό άκτιστον φώς για νά δικαιολογήσουν την απραξία τους , ως νά είναι τό άκτιστον φώς νιρβάνα . Η εκκλησία δεν κατασκευάζει καλούς και εφυπόληπτους πολίτες του κόσμου τούτου , αλλά πολίτες της επουρανίου Βασιλείας . Γιατί δεν ντρέπεται ένας άνθρωπος νά κουρελιάσει την κατά κόσμον αξιοπρέπειά του και νά γιουχάρει τον κοσμικό άρχοντα για την εθνική προδοσία , αλλά ντρέπεται νά το κάνει γιά τά απείρως πολυτιμότερα της πίστεως ! Πού είναι οι ποιμένες , πού είναι ο άμβωνας νά βοηθήσει τον πιστό νά τοποθετηθεί σωστά . Δυστυχώς πρώτος ο άμβωνας πρόδωσε την πίστη , γιατί φοβήθηκε νά μήν τόν ξηλώσουν μαζί μέ τον παπά .Άς σε ξηλώσει παπά μου από τον επιφανή άμβωνά σου , αρκεί νά είσαι ριζωμένος στην πίστη .


    ReplyDelete