Friday, July 13, 2018

Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ!

  
Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ!

Της κ. Ελένης Λωρίτου
=====

Ο αρχιμαφιόζος άγιος Στέπινατς της “πατερικής διαστρέβλωσης”, ο Σημάτης λέγω, δεν άντεξε άλλο να περιμένει την δημοσίευση της εισηγήσεως του π. Σεραφείμ στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης, δεν άντεξαν άλλο να μένουν αργές οι γλώσσες τους, και απομαγνητοφώνησαν την εισήγηση για να πιάσουν ευθύς δουλειά. Πρώτη τους δουλειά, το βιολί βιολάκι, η συκοφάντηση, το ψέμα, ο αμοραλισμός, η παραβατικότητα. Δεν μπόρεσε ο Ιεροεξεταστής Ιησουίτης να αποβάλει το οργανωσιακό του background και το καθωσπρεπίστικο προσωπείο. Ο παραβάτης μας κάνει μαθήματα καθωσπρεπισμού εξαντλώντας τον πιετίστικο ευσεβισμό του. Τουλάχιστον να κατάφερνε το πρόσωπό του να αποκτήσει μία γλυκύτητα! Φαρμάκι σκέτο! Η οχιά δεν μπορεί να γίνει πεταλούδα! Οι τοξίνες της κακίας και  μοχθηρίας βγαίνουν στο προσκήνιο! 

Τι μας είπε λοιπόν ο ιεροεξεταστής;! Μας είπε χωρίς καμμία ντροπή ότι ο π. Θεόδωρος Ζήσης δωροδόκησε ανθρώπους για να τον ακολουθήσουν! Βαρειά η κατηγόρια! Και οι αποδείξεις ρε αλήτη; Πού είναι οι αποδείξεις σου; Πετάς κανονιές που σκάνε στον αέρα και δεν έχεις τον ανδρισμό να επισυνάψεις μαζί με την φοβερή καταγγελία και τα τεκμήρια; Αυτού του επιπέδου είναι η υπευθυνότητά σου. Είσαι ένας παραβάτης του ποινικού κώδικα, αλλά ποιος λερώνει τα χέρια του με τέτοιες λέρες σαν εσένα; Στέλλεις πολύ μακρυά την βαλίτσα ρε κατσικοπόδαρε! Θες να οργιστεί ο π. Θεόδωρος και να πιάσει να σε σύρει στον εισαγγελέα, για να έχεις τροφή να τρέφεις τα χαϊβάνια, που σε ακολουθούν και να παριστάνεις το θύμα, ότι ο π. Θεόδωρος σας διώκει νομικά και τα τοιαύτα. Ο π. Θεόδωρος όμως δεν ασχολείται με ανθρώπους του υποκόσμου. Αυτό το έχει αποδείξει πλειστάκις μέχρι τώρα. Σας έχει χ….μένους με το συμπάθιο! Μαζί σας να ασχοληθεί ο π. Ευθύμιος που πνευματικά σας εξέθρεψε με τις ατυχείς θεολογοφιλοσοφίες του! Εσπειρε ανέμους και θερίζει θύελλες! Στον βαθμό που δεν το κάνει είναι συνυπεύθυνος. Ε! πάτερ Ευθύμιε! Αναλαμβάνετε και τις παραβατικότητες του Σημάτη;  

Ρε αλήτη Σημάτη! Κάποια βρωμοδουλειά μυρίζει. Δεν είναι δυνατόν να μην βρέθηκε ένας νουνεχής άνθρωπος, έστω από το κύκλο των Σταγιατών, που να μην στάθηκε στο πραγματικό γεγονός της συκοφαντικής δυσφήμησης του π. Θεοδώρου Ζήση, που -παρ’ όλη την πλύση εγκεφάλου που υφίστανται- να μην επανεστάτησε μέσα του το κοινό αίσθημα του δικαίου και να έμειναν όλοι στο τρόπο που μιλά η Λωρίτου, επειδή είπε τους αλήτες αυτό που είναι, δηλαδή αλήτες! Κάποια λαθροχειρία μυρίζει. Ξέρεις εσύ! Όμως αυτό που ξέρεις εσύ, το ξέρουν και όλοι οι άλλοι! Δημοσιεύεις ό,τι θέλεις και ό,τι σε συμφέρει και κόβεις ό,τι δεν θέλεις. Επίσης αξιοποιείς και όποιο υποβολιμαίο σχόλιο, οποθενδήποτε προερχόμενο! 

Ρε καλά παιδιά του κατηχητικού και της υποκρισίας, ακούτε να δείτε. Δεν ξέρω τι διαστρέβλωση σας έχουν κάνει τα κατηχητικά σας, οι αδόκιμοι πνευματικοί σας, οι φιλοσοφικές ενασχολήσεις σας με το “υποχρεωτικό” και το “δυνητικό” του 15ου Κανόνα. Εγώ μιμούμαι τον Χριστό που ονόμασε τους υποκριτές φίδια κολοβά, οχιές και τάφους σοβατισμένους σαν εσάς τους επώνυμους και ανώνυμους αρθρογράφους, διαχειριστές και σχολιαστές αυτού του μαφιόζικου ιστολογίου, που καταγγέλλει δημόσια πρόσωπα για δωροδοκία χωρίς αποδείξεις. 

Και σεις κ. Καταγή, δεν εξεγείρεται η συνείδησή σας; Κάπου σας πήρε το μάτι μου να το παίζετε cool και χαλαρός.

Ανάμεσα στα σχόλια μια γνωστή άγνωστη πουλά τις προστυχιές της στον ασεβέστατο Σημάτη, που της δίνει το βήμα για να μετέρχεται τις προστυχιές της με σεξουαλικούς υπαινιγμούς. Σου εύχομαι καλές “βραδυνές” διασκεδάσεις ανέραστη! Δεν λοιδορείτε εμένα, αλλά την Παρθένο Θεοτόκο και μάλιστα σε ένα -ο Θεός να το κάνει!- θεούσικο ιστολόγιο.  

Πάτερ Ευθύμιε Τρικαμηνά, θα αναλάβετε δράση να καθαρίσετε την κόπρο του Αυγείου; Είπατε ότι είστε υπεύθυνος. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Στο βαθμό που δεν το κάνετε είστε συνυπεύθυνος της παραβατικότητος!   

6 comments:

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. Τα σχολια αφαιρεθηκαν, επειδη η διορθωση που η κυρία Λωρίτου ήθελε να κάνει έγινε.

    Αρα δεν εξυπηρετούσαν κάποιο σκοπό.

    Επιπλεό έδιναν στον Προικοννήσου που κρύβεται πίσω απο το όνομα του κ. Καταγή να μας κοροιδεύει.

    ReplyDelete