Sunday, February 4, 2018

ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ



ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στην Πλατεία Συντάγματος βρέθηκαν οι Μητροπολίτες 
1.) Σύρου Δωρόθεος, 
2.) Μεσογαίας Νικόλαος, 
3.) Δράμας Παύλος, 
4.) Γόρτυνος Ιερεμίας, 
5.) Καλαβρύτων Αμβρόσιος, 
6.) Χίου Μάρκος, 
7.) Πειραιώς Σεραφείμ, 
8.) Νέας Σμύρνης Συμεών, 
9.) Σερρών Θεολόγος, 
10.) Κορίνθου Διονύσιος, 
11.) Μυτιλήνης Ιάκωβος, 
12.) Παρανοξίας Καλλίνικος, 
13.) Γλυφάδας Παύλος, 
14.) Φωκίδος Θεόκλητος, 
15.) Καλαμαριάς Ιουστίνος και οι Επίσκοποι 
16.) Μεθώνης Κλήμης, και 
17.) Κερνίτσης Χρύσανθος.

(Οι πληροφορίες από το “Βήμα Ορθοδοξίας” και τον λογαριασμό Facebook του κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου.

Συγχαίρουμε θερμά και υικά όσους αρχιερείς παρεβρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Αθήνας και τους άλλους έντεκα που παρεβρέθηκαν στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, εκφράζουμε την βαθύτατη απογοήτευσή μας σε όσους απουσίασαν και ευχόμαστε η Εκκλησία της Ελλάδος σύντομα να αποτινάξει τα χαλκά δεσμά της Ιερωνυμικής δεσποτείας που της απομυζά και την τελευταία ικμάδα ζωής.

Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος δεν είναι απλά ο χειρότερος Αρχιεπίσκοπος της Ιστορίας της Εκκλησίας της Ελλάδος -πρέπει να είσαι τουλάχιστον ηλίθιος για να το διαμφισβητείς-, αλλά ο χειρότερος Αρχιεπίσκοπος που θα μπορούσε ποτέ να έχει η Εκκλησία της Ελλάδας, η πιο σημαντική -από πολλές απόψεις- Ορθόδοξη Εκκλησία.

Η εκπόρθηση του Αρχιεπισκοπικού Θρόνου, από τον παράσπονδο Ιερώνυμο, είναι πραγματικό δυστύχημα και παιδαγωγία του Αγίου Θεού για τις πολλές μας ανομίες. 

Το έγκλημα αυτό συνετελέσθη με τις ψήφους δοσίλογων αρχιερέων, οι οποίοι -χωρίς φόβο Θεού και χωρίς να ντρέπονται τους ανθρώπους-, ανέβασαν στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο ένα ανάξιο εν παντί Μητροπολίτη, αντί να εκλέξουν τον Σεβασμιώτατο Σπάρτης ένα ευλαβέστατο ιεράρχη με φόβο Θεού. 

Όσοι αρχιερείς ανέδειξαν τον Ιερώνυμο στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο επέδειξαν ήθος άηθες και πρέπει να ντρέπονται γι’ αυτό.

Εκφράζουμε τον βαθύτατο σεβασμό μας και την πιο θερμή μας υποστήριξη σε όσους αρχιερείς άρχισαν υπόγειες διεργασίες για να φθείρουν και να εκθρονίσουν τον ανάξιο οικουμενιστή και νεωτεριστή Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Ο Άγιος Θεός να δώσει η Εκκλησία της Ελλάδος να γιορτάσει σύντομα τα ελευθέριά της από την Ιερωνυμική σκλαβιά.

1 comment:

  1. Σκάνδαλον μέγα ! Ο χαιρετισμός της εκκλησίας στό συλλαλητήριο μέ μουσική υπόκρουση τό " όταν σκοτώνονται " ! Η συνύπαρξη του Μίκη στην ίδια εξέδρα μέ τους παπάδες ! Έχει ο καιρός γυρίσματα ! Ξεκίνησε από το βουνό ενάντια στό κατεστημένο και κατέληξε μέ τους παπάδες ! Δέν έχουν άδικο τά παιδιά ! Βρέ Μίκη μήπως είσαι χριστιανός και δέν το ξέρεις ; Εχεις πεί οτι η Ελλάδα για σένα ήταν μία γυναίκα ερωμένη Πού τους είδες και πού τους γνώρισες εσύ τους μαρξιστές ; Ποιό βυζί , ποιά λύκαινα σέ βύζαξε ; Μήπως η Ορθοδοξία είναι ένας ανεκπλήρωτος έρωτας που σε εκδικείται αλύπητα ; Δεν θα σου βγεί η ψυχή μέχρι νά εκπληρώσεις και νά ομολογήσεις αυτόν τον αιμοβόρο έρωτα Ήδη άρχισες τά σούξου μούξου !

    ReplyDelete