Sunday, February 4, 2018

ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ;





ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΔΕΝΙΚΟ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Πολύς θόρυβος, ειρωνείες, θυμός και αποδοκιμασία από τα ορθόδοξα και τα πατριωτικά ιστολόγια, επειδή η ΕΛ.ΑΣ -γράφε ο ΣΥΡΙΖΑ- ισχυρίζεται ότι στο εθνικό συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, στην Αθήνα, συμμετείχαν 140.000 διαδηλωτές.

Γιατί, όμως, όλος αυτός ο σαματάς; Απλά ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ -δηλαδή της κυβέρνησης-, εκ παραδρομής, παρέλειψε να βάλει ένα μηδενικό στο τέλος του αριθμού των διαδηλωτών.

Αντί, δηλαδή, να πει 1.400.000 είπε 140.000.

Γιατί, επομένως, να κρεμμάσουμε τον άνθρωπο για ένα μηδενικό, για ένα μικρολαθάκι;

Οι φωτογραφίες, που προτάσσονται της ανάρτησης, μιλούν εύγλωττα για τον αριθμό των διαδηλωτών.

Ας μη στεναχωρούμε, λοιπόν, τον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αποκλείεται άνθρωποι της εντιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ να ενήργησαν δόλια και προπαγανδιστικά με σκοπό να μας παραπλανήσουν για τον αριθμό των διαδηλωτών.

Αυτό δεν νομίζω να το διαμφισβητεί κανείς. Όλα μπορούν να τεθούν εν αμφιβόλω, σε αυτή τη ζωή, εκτός από την ηθική ακεραιότητα και την εντιμότητα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ και φυσικά και για τον πατριωτισμό τους.

Σωστά;

Ως εκ τούτου ακούω βερεσέ τις πληροφορίες ότι δήθεν ο κ. Κοτζιάς σκηνοθέτησε προβοκάτσια με τρεις σφαίρες για να κάνει αντιπερισπασμό για να παραστήσει τον ήρωα, ούτε και πιστεύω ότι πίεσε τον Οικουμενικό Πατριάρχη να εκδώσει γλυκανάλατη Ανακοίνωση για τη Μακεδονία μας, για να την χρησιμοποιήσει κατάλληλα.

Θα μπορούσε ο κ. Κοτζιάς, of all the people, να κάνει ποτέ κάτι τέτοιο;

Βέβαια η αλήθεια είναι ότι όλοι οι ιεράρχες του Φαναρίου, που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, παρεβρέθηκαν στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης.

Στο Συλλαλητήρο της Αθήνας, όμως, ουδείς ιεράρχης του κλίματος του Οικουμενικού Θρόνου ήταν παρών. Ούτε ο Σεβ. Προικοννήσου, ούτε ο Σεβ. Αβυδού, ούτε ο Σεβ. Αδριανουπόλεως.
Προσωπικά την απουσία τους θεωρώ εντελώς συμπτωματική επειδή αδυνατώ να αποδώσω τόση ποταπότητα στον κ. Κοτζιά.

Ας μη κάνουμε, λοιπόν, αχρείαστο σαματά για μικρολαθάκια και συμπτώσεις. Είναι απαράδεκτο να δυσφημούμε τα καλόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ που ευεργετούν παντοιοτρόπως το έθνος, την Εκκλησία, την παιδεία και την οικογένεια.

No comments:

Post a Comment