Saturday, February 17, 2018

ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΚΟΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ


ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ ΣΚΟΝΤΖΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Ζητώ ένα μεγάλο συγγνώμη, από τους αναγνώστες του ιστολογίου, για τις αισχρότητες που δείχνει το βίντεο από τον καρνάβαλο στον Τύρναβο.

Το θεώρησα, όμως, επιβεβλημένο να το παραθέσω, σαν συμπλήρωμα των ισχυρών επιχειρημάτων του άρθρου του κ. Λάμπρου Σκόντζου, που δημοσιεύθηκε στην αμέσως προηγούμενη ανάρτηση, για να αποστομωθούν όσοι αμαθείς θεωρούν τον καρνάβαλο αθώα εκδήλωση συμβατή με την πίστη μας.

Το άρθρο του κ. Σκόντζου δίνει εμπεριστατωμένη απάντηση και στο άθλιο κήρυγμα, το οποίο αναπαράγεται κατά κόρον από τους Οικουμενιστές, που εκφώνησε ο Μητροπολίτης Χαλκηδόνος κυρός Μελίτων Χατζής (Γέροντας του Πατριάρχη Βαρθολομαίου) για τον καρνάβαλο.

Ο βαμμένος Οικουμενιστής -και ο Θεός ξέρει τι άλλο- αυτός Μητροπολίτης, με αναίδεια χιλίων πιθήκων, έκανε κήρυγμα την Κυριακή της Τυρινής, από τον άμβωνα του καθεδρικού ναού Αθηνών και προέτρεψε τους πιστούς να πάνε στον καρνάβαλο για να καθρεπτιστούν για την πνευματική τους κατάσταση.!!!

Ωραία προτροπή ε;!!!

Τι να πει κανείς;!

Το κείμενο του κ. Λάμπρου Σκόντζου είναι εκτενές και φοβάμαι ότι ίσως πολλοί δεν θα έχουν την υπομονή να το διαβάσουν.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για απόλυτα επιστημονικό και εμπεριστατωμένο άρθρο. Γι' αυτό και το συνιστούμε θερμά στους αναγνώστες.

Στο άρθρο, οι καλοί αναγνώστες, θα ανακαλύψουν δύο σημαντικά πράγματα:
1.) Ότι ο καρνάβαλος είναι ότι πιο αισχρό και δαιμονικό, και
2.) Θα αντιληφθούν πόσο κυριολεκτικά δαιμονική ήταν η θρησκεία των αρχαίων Ελλήνων.

Το τελευταίο, μάλιστα, είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, αφού στις μέρες μας υπάρχουν βλαμμένοι, που πιστεύουν στον Δία και στην Αφροδίτη.!!! Όχι στον Χριστό και την Παναγία.!

Μεταξύ τους και η κυρά Περιστέρα -άλλως Μπέτυ- Μπατζιάνα, ερίτιμος σύντροφος -προς Θεού όχι σύζυγος- του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Η κυρία αυτή έχει τα καυμένα της τα παιδάκια αβάπτιστα λες και είναι Τουρκάκια τα καυμένα. Είναι φανατική δωδεκαθείστρια και στην τελετή ονοματοδοσίας στο δημαρχείο -προς Θεού όχι στην εκκλησία- έδωσε το όνομα Ορφέας, προς τιμή του αρχαίου θεού, σε ένα από τα παιδιά τους και στο άλλο το όνομα Φοίβος, δηλαδή Απόλλωνας.

Άντε κάνε προκοπή με τέτοιους ηγέτες!

No comments:

Post a Comment