Thursday, February 1, 2018

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;



ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 4 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Συνεχίζονται πυρετωδώς οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση του εθνικού Συλλαλητηρίου, στην πλατεία Συντάγματος, για τη Μακεδονία μας, στις 4 Φεβρουαρίου.

Ελπίζουμε ότι

1.) Θα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό σε όγκο και παλμό από το Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης,

2.) Ότι δεν θα επιτραπεί σε κανένα να χρησιμοποιήσει το Συλλαλητήριο για να προωθήσει προσωπικές ή κομματικές ατζέντες,

3.) Ότι θα υπάρξει περιφρούρηση του Συλλαλητηρίου για να ματαιωθεί κάθε προβοκάτσια των αναρχοαριστεροφασιστών που υποκινούνται από την κυβέρνηση, για να αμαυρώσουν τον εθνικό χαρακτήρα του Συλλαλητηρίου. 

4.) Ότι δεν θα είναι απλά Συλλαλητήριο στην Πλατεία Συντάγματος, αλλά ειρηνική πορεία που θα ξεκινήσει 
α.) από την Αρχεπισκοπή Αθηνών, για να αποδοκιμάσει τον παράσπονδο Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και να ζητήσει την παραίτησή του, 
β.) θα περάσει ακολούθως από τη βουλή για να στείλει σαφέστετη προειδοποίηση-τελεσίγραφο σε όσους επιλήσμονες του εθνικού χρέους τους βουλευτές, θέλουν να ξεπουλήσουν την Μακεδονία μας, 
γ.) θα προχωρήσει στο Υπουργείο Εξωτερικών για να αποδοκιμάσει έντονα και να ζητήσει επιτακτικά την άμεση παραίτηση του κ. Κοτζιά, που είναι ο εγκέφαλος της κυοφορούμενης εθνομειοδοσίας, και 
δ.) θα καταλήξει στο Μέγαρο Αττικού για να ζητηθεί επιτακτικά η άμεση παραίτηση της εθνομειοδοτικής κυβέρνησης Τσίπρα.

Αλλιώς αν το Συλλαλητήριο περιοριστεί σε χαιρετισμούς, εθνικούς χορούς και πατριωτικά τραγούδια κτλ. δεν θα αποδώσει τους προσδοκώμενους καρπούς. Ούτε ο παράσπονδος Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ούτε προπαντός ο Τσίπρας, ο Κοτζιάς και το υπόλοιπο συνάφι της εθνομειοδοσίας, θα συγκινηθούν και θα αλλάξουν πορεία πλεύσης. 

Πότε ο κ. Μητσοτάκης άφησε τα μισόλογα και τη διγλωσσία; ΜΟΝΟΝ, αφού ένιωσε το λεπίδι της φωνής του λαού να θωπεύει ανατριχιαστικά το λαιμό του. Μόλις διαπίστωσε ότι το κόμμα του κινδυνεύει άμεσα με διάσπαση ανέκρουσε πρύμναν. 

Τα πράγματα βεβαίως δεν είναι τόσο εύκολα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Γι’ αυτό το Συλλαλητήριο πρέπει να έχει έντονα αντικυβερνητικό (όχι κομματικό) στίγμα, για να μαζευτούν οι άθεοι εθνομηδενιστές του ΣΥΡΙΖΑ στο πετσί τους.

No comments:

Post a Comment