Tuesday, May 3, 2016

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ


ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΣΧΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Διαβάσαμε στο ιστολόγιο “Κατάνυξις”:

“Με τους Αιρετικούς Μονοφυσίτες τελευταία υπάρχει μεγάλη κινητικότητα σε φιλενωτικές πράξεις. Ίσως αυτό δεν είναι τυχαίο, αλλά να είναι κάπου κοντά μας η επίσημη ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ πρώτα με αυτούς τους Αιρετικούς, όπου οι αντιδράσεις θα είναι μικρότερες, λόγω και των διωγμών που υφίστανται Μονοφυσίτες και Ορθόδοξοι από τους Ισλαμιστές.

Εάν προηγηθεί αυτή η ψευδοένωση και γίνει τελικά ανεκτή από την πλειοψηφία της κοινής γνώμης των Ορθοδόξων λαών, τότε θα ανοίξει πολύ ευκολότερα ο δρόμος για επίσημη Ψευδοένωση και με τον Πάπα της Ρώμης και αργότερα άλλους Αιρετικούς, καθώς εάν συντελεσθεί ολοκληρωτικά ο πρώτος πνευματικός Θάνατος, οι υπόλοιπες πτώσεις θα φαίνονται στους πολλούς εντελώς φυσικές."

Το ρεπορτάζ στην επίσημη σελίδα της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρει: "..Ο Αρχιεπίσκοπος τέλεσε την ακολουθία της Αναστάσεως, τον Όρθρο και την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου παρουσία Επισκόπων, εκπροσώπων της Κυβέρνησης, των Τοπικών Αρχών, κληρικών και λαϊκών.." Παρασιωπάται η παρουσία τους ενώ πίσω του φιγουράρουν δύο αιρετικοί μονοφυσίτες, όπως φαίνεται στη φωτογραφία επίσης από την επίσημη σελίδα!!!”

Πολύ μας θλίβει ο Μακαριότατος με τις κατά συρροήν οικουμενιστικές ασχημίες που προβαίνει. Πρώτα προσκαλεί τον Πάπα Φραγκίσκο στη Λέσβο όπου και τον συνοδεύει σε ρόλο κομπάρσου σε κοινή ποιμαντική παράσταση και συμπροσεύχεται μαζί του και τώρα προσκαλεί αιρετικούς μονοφυσίτες να παραστούν στην τελετή της Αναστάσεως.

Με αυτά κρούσματα των οικουμενιστικών ασχημιών συνέχει την καρδίαν μας φόβος μέγας για το τι θα πράξει παρασκηνιακά στην Αγία και Μεγάλη Σύνοδο ο Μακαριότατος παρά τις οποιεσδήποτε αποφάσεις της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος. Παρασκηνιακά άλλωστε κινήθηκε με τη συνδρομή του Σεβ. Νέας Ιωνίας κ. Γαβριήλ -άλλως “Νεωκόρου”- για να προσκαλέσει τον Πάπα στην Ελλάδα.

No comments:

Post a Comment