Wednesday, February 27, 2013

ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ



ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΕΛ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
================

Γελά και το ποικιλόχρουν ερίφιον (κοινώς παρδαλό κατσίκι) με την κριτική που άσκησε το ΑΚΕΛ για τη σύνθεση του νέου υπουργικού Συμβουλίου.

Αντί να ασκήσει συγκεκριμένη κριτική, επειδή - κατά την άποψή του - ο ά ή β υπουργός του νέου Προέδρου στερείται την πείρα ή τα προσόντα για να επιτελέσει το καθήκον του, το ΑΚΕΛ ενοχλήθηκε διότι (άκουσον! άκουσον!) οι νέοι υπουργοί εκπροσωπούν τα κόμματα που συνέτειναν στην ανάδειξη του κ. Αναστασιάδη στην προεδρία, αλλά και επειδή δεν διορίστηκε καμιά γυναίκα υπουργός.!!!

Καλά το λέγει το ΑΚΕΛ.!

Ο κ. Αναστασιάδης όφειλε να συγκροτήσει  Υπουργικό Συμβούλιο από στελέχη του Σύριζα, του ΚΚΕ και της ΔΗΜΑΡ - άντε και των εν Ελλάδι οικολόγων, επειδή οι εν Κύπρω οικολόγοι κάθε άλλο παρά προδότες είναι που μιλούν - όπως τους εν Ελλάδι ομόλογους τους - για τουρκική και όχι μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη. 

Διερωτόμαστε: Μήπως η κυρία Ρεπούση ή η κυρία Δραγώνα είναι πρόθυμες να αναλάβουν υπουργικό χαρτοφυλάκιο;

Οσο για την απουσία γυναικών από το νέο Υπουργικό Συμβούλιο δεν πρέπει να παραξενεύεται το κόμμα "της εργατιάς και της αγροτιάς". 

Στην Κύπρο δεν υπάρχουν πια διαθέσιμες γυναίκες για να υπουργοποιηθούν, επειδή όλες τις προσοντούχους τις απορρόφησε ο “Γέροντας” - τουτέστιν ο Σεβ. Λεμεσού - στη γυναικεία χορωδία που συνέστησε για να αναπληρώνει τους κανονικούς ψάλτες, έστω και αν δεν κωλύονται να ψάλλουν, συνωδά Συνοδική διαγνώμη και γνωμοδοτήσει του κ. Θεόδωρου Γιάγκου του κορυφαίου κανονολόγου που εγκρίνει, όχι μόνον το ψάλσιμο των γυναικών στη λατρεία, αλλά ακόμη και το "μεταθετόν" των επισκόπων.!!!

Και για να αφήσουμε τα αστεία. 

Είναι φανερόν ότι το ΑΚΕΛ θα μας διασκεδάζει συνεχώς με την κυριολεκτικά ανόητη αντιπολίτευση στην οποία έχει ήδη αποδυθεί, πριν ή ο "καταστρόφιας" αποχωρήσει από το προεδρικό.!!!

No comments:

Post a Comment