Tuesday, February 12, 2013

ΕΥΩΔΙΕΣ, "ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ!!!




ΕΥΩΔΙΕΣ, "ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ" ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ!!!

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====================

Διαβάσαμε στο Εκκλησιαστικό Πρακτορείο Ειδήσεων “Ρομφαία” ρεπορτάζ του κ. Massimo Botselli:

“Για θεϊκό σημάδι μιλούν στο Βατικανό μετά την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου, το οποίο έγινε αντιληπτό μέχρι και απο τουρίστες.

Συγκεκριμένα λίγες ώρες μετά την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου του 16ου, ξέσπασε καταιγίδα στην Ρώμη και μια αστραπή χτύπησε τον τρούλο της Βασιλικής του Αγίου Πέτρου.

Επίσης ο ισχυρός άνδρας του Βατικανού Ταρσίζιο Μπερτόνε, ανέφερε ότι όταν ο Πάπας διάβασε το μήνυμα της παραίτησης εκείνη την στιγμή ακούστηκε μια βροντή στον ουρανό.

Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που είναι προβληματισμένοι για το τι θα μπορούσε να σημαίνει, αυτός ο κεραυνός στον τρούλο αμέσως μετά την παραίτηση….!”

Ως να μην μας έφταναν “οι ευωδίες του Γέροντα Εφραίμ”, που διαλαλεί η γνωστή θεομπαίκτρα της Αστόριας για να καλύψει τις δικές της δυσωδίες! 

Ως να μην ήταν αρκετό το “χαμόγελο από την αιωνιότητα” του καταστροφολόγου Ιωσήφ του Βατοπαιδινού που "πρoφήτευσε" το θάνατο 700 εκατομμυρίων ανδρών - χώρια οι γυναίκες - στον Αρμαγεδδώνα που ξέβρασε από το πηγάδι της Θεομπαιξίας που μονίμως κατοικοέδρευε! 

Τώρα ήρθε να προστεθεί και η βροντή και ο κεραυνός για την παραίτηση του Πάπα Βενέδικτου ΙΣΤ' στον τρούλο της βασιλικής του Αγίου Πέτρου στη Ρώμη!

Ε βέβαια! 

Θα ήταν ποτέ δυνατόν να μην ενοχληθεί ο Θεός επειδή ο προστάτης των παιδεραστών υπέβαλε παραίτηση;

Φοβάμαι ότι η Θεομπαιξία έχει καταντήσει τρόπος ζωής για πολλούς! 

Αλλά ας μη γελιόμαστε! 

Πέραν των αδρά αμειβόμενων (δεν λέμε ονόματα - προς το παρόν - για να μη στενοχωρήσουμε κανένα), υπάρχει πληθώρα αφελών που χάφτουν αυτές τις Θεομπαιξίες για αληθινά σημάδια του Θεού.!!!

No comments:

Post a Comment