Friday, July 6, 2012

ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ "ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"



ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΟΥ “ΤΑΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ”


Του Παναγιώτη Τελεβάντου

==============


Είναι φανερόν ότι το φιλάνθρωπο ζεύγος Αναγνωστοπούλου έβαλε φούλ τις μηχανές για την ανέγερση του “Τάματος του έθνους” και έχει προκρίνει το Αττικον Αλσος ως τον κατάλληλο χώρο για να ανεγερθεί το “Τάμα”.


Οι πλείστοι διακεκριμένοι ομιλητές που παρέστησαν στη Γενική Συνέλευση (Μητροπολίτες, εκπρόσωποι κομμάτων και άλλες προσωπικότητες), μίλησαν επίσης για το Αττικό άλσος ως κατάλληλο χώρο για την ανέγερση του “Τάματος”.


Παρόλον ότι υπάρχουν πολλά πρακτικά προβλήματα για την έγκριση του χώρου, το ζεύγος Αναγνωστοπούλου κινείται αποφασιστικά προς αυτή την κατεύθυνση και κατόρθωσε μετά τη συλλογή δεκάδων υπογραφών Μητροπολιτών που υποστηρίζουν την ανέγερση του “Τάματος” να εκμαιεύσει απόφαση της Συνόδου που εγκρίνει την ανέγερση.


Τώρα κινείται με την ίδια επιτυχία για να εξασφαλίσει το χώρο του Αττικού Αλσους ως τον κατάλληλο για την ανέγερση του μεγαλεπήβολου έργου.


Παρακολουθούμε με πολύ θαυμασμό και εκτίμηση τους τιτάνιους αγώνες του ζεύγους Αναγνωστοπούλου και ευχόμαστε ότι θα κατορθώσουν να προωθήσουν με την ίδια επιτυχία σε όλα τα στάδια την ευγενή φιλοδοξία τους.


No comments:

Post a Comment