Wednesday, April 17, 2019

Ο ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ”


Ο ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΙ “ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ”

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
====

Με την δημοσίευση της επιστολής που έστειλε στον π. Αναστάσιο Γκοτσόπουλο, ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κυρός Στυλιανός, πληροφορηθήκαμε ότι ο αλήστου μνήμης κακόδοξος Ιεράρχης ξεσπάθωσε εναντίον των αγωνιστών της πίστεως, που προμαχούσαν υπέρ της ορθόδοξης πίστης μας και έλεγχαν καθηκόντως τον αιρετικό Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας.

Ας σημειωθεί μάλιστα τούτο.

Οι Οικουμενιστές (Χαλκηδόνος Αθανάσιος, Φιλαδελφείας Μελίτων, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, Πατριάρχης Βαρθολομαίος, δυστυχώς και η Σύνοδος της Κρήτης κτλ.) άνοιξαν διάπλατα το στόμα τους για να υμνήσουν τον Χαρκιανάκη. Και τι δεν ακούσαμε τον τελευταίο καιρό για τον συνθηκολόγο του Μπαλαμάντ, που αναγνώρισε την εγκυρότητα των μυστηρίων των αιρετικών και διαμφισβήτησε την αναμαρτησία του Κυρίου!!! 

Let aside the rest!

Οι "Αργοναύτες" της εκστρατείας προώθησης των θέσεων του Πατριαρχείου Μόσχας στο Ουκρανικό, ενώ αποδεδειγμένα είναι -απολύτως προς τιμήν τους- σφοδροί αντιοικουμενιστές, δεν έσυραν ούτε μία αράδα στα ιστολόγια που ελέγχουν για να αποτιμήσουν την ολέθρια οικουμενιστική πορεία του αχαρακτήριστου Χαρκιανάκη.

Τους φτάνει προφανώς η εχθρότητα του Χαρκιανάκη προς τον Πατριάρχη, που εγκαινιάστηκε όταν ο Παναγιώτατος δεν τον εξέλεξε Αρχιεπίσκοπο Αμερικής. 

Οι "Αργοναύτες" “Βαρθολομαιομάχοι” δεν έχουν πρόβλημα ούτε ποιος είναι που πολεμά τον Πατριάρχη, ούτε για ποιο λόγο τον πολεμά, ούτε τι πρεσβεύει.

Η Σύνοδος του Κολυμπαρίου νομολόγησε κακόδοξη εκκλησιολογία. 

Στην Διακήρυξη του Πάπα Φραγκίσκου με τον Πατριάρχη Κύριλλο διατυπώθηκαν οι ίδιες κακοδοξίες που νομολόγησε το διαβόητο Κείμενο 6 της Συνόδου της Κρήτης. 

Αυτό, όμως, δεν εμποδίζει τους Αργοναύτες, με αφέλεια μεγατόνων, να απευθύνονται στην Εκκλησία της Ρωσσίας και να την καλούν να ηγηθεί του αντιοικουμενιστικού αγώνα, λες και το Πατριαρχείο Μόσχας έχει το παραμικρό ενδιαφέρον να αναλάβει αυτό τον ρόλο.!!! 

Όλοι -φυσικά- γνωρίζουμε ότι η Εκκλησία της Ρωσσίας δεν έχει την παραμικρή πρόθεση να ηγηθεί του αντιοικουμενιστικού αγώνα, αφού είναι μια βαθύτατα Οικουμενιστική Εκκλησία.

Η στάση των “Αργοναυτών” είναι απλή ή μάλλον απλοική. “Ο εχθρός του εχθρού μου είναι δικός μου φίλος”.

Έλα, όμως, που αυτό δεν αποδεικνύεται στην πράξη;

No comments:

Post a Comment