Saturday, February 3, 2018

O κ. Α. ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΑΛΑ;



O κ. Α. ΠΙΤΣΙΛΛΙΔΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΟΥ κ. ΜΑΛΑ;

Του Παναγιώτη Τελεβάντου
=====

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορεί ευρέως η πληροφορία ότι ο κ. Ανδρέας Πιτσιλλίδης προσχώρησε στο ΑΚΕΛ και υποστήριξε δημόσια και θορυβωδώς την υποψηφιότητα του κ. Μαλά επειδή εξασφάλισε πλούσια ανταλλάγματα.

Συγκεκριμένα φέρεται το ΑΚΕΛ να του έχει υποσχεθεί το Υπουργείο Παιδείας σε περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Μαλάς.

Σε περίπτωση που αποτύχει να εκλεγεί -όπως είναι η διακαής ευχή όλων όσων δεν έχασαν τα λογικά τους-, ο κ. Πιτσιλλίδης φέρεται να έχει την υπόσχεση του ΑΚΕΛ ότι θα είναι στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στις επόμενες βουλευτικές εκλογές.

Πολλοί διερωτούνται για ποιο λόγο το ΑΚΕΛ είναι τόσο γενναιόδωρο με τον κ. Πιτσιλλίδη;

Η απάντηση είναι ότι με αυτόν τον τρόπο θέλει να τιμωρήσει και να εξευτελίσει τον Αρχιεπίσκοπο Χρυσόστομο, τον οποίο θεωρεί επικίνδυνο, επειδή φοβάται ότι θα ξεσηκώσει, όπως το 2004, τον κόσμο, σε περίπτωση που τεθεί σε δημοψήφισμα προδοτική λύση του Κυπριακού.

Επιπλέον θέλουν να προωθήσουν τον κ. Πιτσιλλίδη σαν Υπουργό Παιδείας, επειδή είναι θεολόγος με κακόδοξα φρονήματα, για να καταφέρουν έτσι σοβαρό πλήγμα στην ελληνορθόδοξη παιδεία του τόπου.

Ο κ. Πιτσιλλίδης -φυσικά- δεν πήγε με άδεια χέρια στο ΑΚΕΛ, αλλά με πλούσια πεσκέσια, που εξασφάλισε από συγκεκριμένο παράγοντα.

Τους πιο πάνω ισχυρισμούς διαβάσαμε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν αληθεύουν οι πληροφορίες πρέπει να ανησυχήσουμε σοβαρά, επειδή ο κ. Πιτσιλλίδης έχει αφοριστεί από την Εκκλησία για τις κακοδοξίες που κατά συρροήν δημόσια καταθέτει.

Η Εκκλησία της Κύπρου αντιμετωπίζει πολλά και σοβαρά προβλήματα και το τελευταίο που χρειάζεται είναι να δει υπουργό παιδείας ένα αφορισμένο θεολόγο που θα είναι ενεργούμενο του ΑΚΕΛ.

Ας ελπίσουμε ότι η υποψηφιότητα του κ. Μαλά θα καταποντιστεί απόψε και μαζί της θα καταποντιστούν τα άνομα σχέδια του ΑΚΕΛ σε βάρος της Εκκλησίας και της πατρίδας μας.

No comments:

Post a Comment