Thursday, February 1, 2018

ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ


ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΛΩΡΙΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΒ. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ
=====

Το ξέρω, κ. Τελεβάντο, ότι έχετε ένα πολύ καλό και ποιοτικό ιστολόγιο. Ότι, όμως, σας διαβάζει ανελλιπώς και ο Σιατίστης Παύλος, αυτό αποτελεί μία έκπληξη! 

Δεν προλάβαμε να μιλήσουμε για "παπαδίστικο καπέλωμα", ότι καλά θα κάνουν να μην πατρονάρουν τα συλλαλητήρια και ο Σιατίστης Παύλος αμέσως το έλαβε το μήνυμα. Δεν θα πάει λέει στο συλλαλητήριο για να μην το καπελλώσει! Έχει την επίγνωση ότι έχει ένα μεγάλο προσωπικό εκτόπισμα, ώστε η παρουσία του θα επισκιάσει όλους τους ομιλητές και διοργανωτές και δεν θα ήθελε να τους "καπελλώσει"! Καλά, ό,τι να ανοίξουν το στόμα τους να πούνε, κοτσάνα θα πούνε! 

Γι’ αυτό ο Δημητριάδος δεν το ανοίγει καθόλου! Και να το ανοίξει τα ίδια τσιτάτα θα πετάξει για "ρατσισμό και ξενοφοβία", ότι "ο Χριστός δεν ήρθε να σώσει τους Έλληνες, αλλά τον άνθρωπο" και άλλα τέτοια όμορφα και κουλτουριάρικα που του σφυρίζει και ο μέντοράς του ο Καλαιντζίδης. Δεν την μπορεί όλη αυτή την αιμοβόρικη παράκρουση των συλλαλητηρίων. Αυτός πορεύεται εν "αγάπη." Όχι πείτε μου, κ. Τελεβάντο, η παρουσία των κληρικών σε εθνικιστικές παρακρούσεις δεν σημαίνει εθνοφυλετισμό; Και η λέξη "αγάπη" στο στόμα τους ένα τσιτάτο έγινε χωρίς περιεχόμενο. Ο Δημητριάδος έχει την φρονιμάδα του φιδιού, δεν εκτίθεται, ξέρει πού θα πετάξει τα τσιτάτα του. 

Από ό,τι βλέπεις, δεσπότη μου, δεν είναι μόνο λίγοι οι καθυστερημένοι και ψυχοπαθείς, αλλά όλοι οι Ελληνες είναι για το Δαφνί! Είναι τρελλός, είναι τρελλός ο στρατηγός! Δεν είναι "ώριμοι" για να δεχτούνε τις εξυπνάδες σου. Γεννήθηκες σε λάθος εποχή. Είσαι ο άνθρωπος του μέλλοντος. Μετεμψυχώσου σε ένα άλλο σώμα, σε μιά άλλη εποχή. Προς το παρόν αναβάλλεται ο αντίχριστος, δεν είναι "ώριμοι" οι άνθρωποι να τον δεχτούνε. Τα βαποράκια του αντίχριστου απλώς βολιδοσκοπούνε τους "καιρούς." 

Μία παράκληση: Συμμαζευτείτε Σεβασμιώτατοι, αν είναι να πείτε κοτσάνες μη μιλάτε καθόλου, μιμηθείτε τον Δημητριάδος! 

No comments:

Post a Comment