Friday, April 7, 2017

ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ”


ΕΥΛΟΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ “ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΤΥΠΟΥ” ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ “ΚΑΤΑΝΥΞΙΣ”

Του κ. Δημήτρη Σωτηρόπουλου
=====


Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω ποιος είναι ο λόγος της προβολής της θεματολογίας της συγκεκριμένης εφημερίδας από την «Κατάνυξη», αφού πλέον ο άλλοτε Ορθόδοξος Τύπος αποφάσισε να ταχθεί με το μέρος των ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΤΩΝ!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ να διαβάζουμε τέτοια άρθρα εναντίον (!!!) των Κληρικών που τόλμησαν και αποτειχίστηκαν, αντί η άλλοτε Ορθόδοξη εφημερίδα να τιμήσει ειδικά τον π. Θεόδωρο Ζήση, που επί χρόνια κοσμούσε τις σελίδες της με τα εξαιρετικά κείμενά του.

Τουλάχιστον, αν δεν θέλουν να υποστηρίξουν τις αποτειχίσεις, ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ τη νοημοσύνη μας! Ας συνεχίσουν τα μακροσκελέστατα (περιττά) άρθρα «εναντίον», δήθεν, του Οικουμενισμού (στην πραγματικότητα εξυπηρετούν μονάχα την προσωπική προβολή των ΙΔΙΩΝ αρθρογράφων), τους διαλόγους - κλαυσιγέλους με κομματικά στελέχη (!!!) και κυρίως, το «φίλτρο» που μπαίνει σε όλες τις ειδήσεις πλέον!

(Παράδειγμα: Εντός ολίγου έχουμε εγκαίνια στο μεγαλοπρεπές ισλαμικό τέμενος της Αθήνας και ο πρώην Ορθόδοξος Τύπος ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΜΙΛΙΑ!!! Υπάρχει κάποιος λόγος γι' αυτό;)

Κλείνοντας, θα πω ότι η θεματολογία της εφημερίδας βρίθει εμπαθείας και φθόνου, για όσους πραγματικά αγωνίζονται για την Ορθοδοξία. Σε καμία περίπτωση η άλλοτε ιστορική εφημερίδα δεν είναι πλέον η «ναυαρχίδα» του αντι-οικουμενιστικού αγώνα, το αντίθετο μάλιστα...!

ΠΗΓΗ:

Κατάνυξις

2 comments:

  1. Καλως η Κατάνυξι προβάλλει τον Ο.Τ. για να γίνεται αφορμή κριτικής . Η ταπεινή μου γνώμη .... Αυτό δέν αποτελεί προβολή ,αλλά ένα είδος ΄΄στηλίτευσης΄΄ μέ την κυριολεκτική του έννοια ,κατά τό έθος της αρχαίας Αθήνας να αναρτά σέ μία στήλη τά ονόματα των καταδικασμένων ....θά πρέπει να γίνει ένας μεθοδευμένος πόλεμος εναντίον των ΄΄καταληψιών ΄΄ της Νέας Ερυθραίας και υπεράσπισης του αγνού και ιστορικού φύλλου που ανυπεράσπιστο έχει πέσει θύμα στά χέρια των επιτήδειων ....

    ReplyDelete
  2. Μια χαρά τα λέτε κυρία Λωρίτου. Δυστυχώς δεν βλέπω πώς θα βρει τον προσανατολισμό του ο "Ορθόδοξος Τύπος". Ο π. Βασίλειος δεν χωρατεύει, ούτε και έχει φραγμούς. Γι' αυτό έγραψα πολλές φορές ότι μόνον κλωτσηδόν μπορεί να φύγει από εκεί μέσα.

    ReplyDelete