Thursday, March 10, 2016

ΣΤ. ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ


ΣΤ. ΖΟΥΜΠΟΥΛΑΚΗΣ, ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Του θεολόγου κ. Ανδρέα Κυριακού
=====

Σε συνέντευξή του στο ΒΗΜΑgazino ο κ. Σταύρος Ζουμπουλάκης μιλάει κυρίως για την εισβολή των Μωαμεθανών στην Ευρώπη και, εν πρώτοις, στην Ελλάδα. Φυσικά προτιμά τις λέξεις «πρόσφυγες» και «μετανάστες», που ωραιοποιούν και φτιασιδώνουν την κατάσταση. Σε ερώτηση αν «Το Ισλάμ είναι επικίνδυνο για τις ευρωπαϊκές αξίες»; ποια είναι απάντηση του κ. Ζουμπουλάκη; “Ένα μικρό κομμάτι  ίσως. Υπάρχει κάτι πιο επικίνδυνο όμως: ότι υπάρχουν άνθρωποι στην Ευρώπη πού πιστεύουν ότι το Ισλάμ είναι εγγενώς μια θρησκεία βίας. Ας κάνουν τον κόπο να ξεφυλλίσουν το Κοράνι.” 

Είναι αληθινά αυτά που δηλώνει ο κ. Ζουμπουλάκης; Ας τα εξετάσουμε με βάση την πραγματικότητα. Βλέπει ότι όντως υπάρχει πρόβλημα, το οποίο όμως τεχνηέντως προσπαθεί να κρύψει κάτω από το χαλί. Μικρό κομμάτι ίσως  είναι η πρόσφατη εν ψυχρώ δολοφονία 150 περίπου ανθρώπων στο Παρίσι; Ξέρετε τι δήλωσε, εν πάση ειλικρινεία, ο ιμάμης του Άμστερνταμ γι’ αυτό το συμβάν; Οι τρομοκράτες έχουν θεολογική βάση, συμφώνως του Μωαμεθανισμού!!! Μικρό κομμάτι ίσως, είναι η εφαρμογή της Σαρίας σε γειτονιές ευρωπαϊκών πόλεων (Λονδίνο, Αμβούργο κ.ά.); Μικρό κομμάτι ίσως είναι οι μαζικές άσεμνες επιθέσεις των «προσφύγων» στην Κολωνία της Γερμανίας στις αρχές του χρόνου, οι βιασμοί κι η τρομοκρατία που έχουν επιβάλει οι «πρόσφυγες» στη Σουηδία κι όχι μόνο; Μικρό κομμάτι ίσως, είναι η άγρια δολοφονία των δημοσιογράφων της «Σαρλύ Εμπντό» τον Ιανουάριο του 2015; 

Γιατί μας διαφεύγει ότι στη Συρία πολεμάνε, Μωαμεθανοί τρομοκράτες («Ισλαμικό Χαλιφάτο» κλπ) που διαπράττουν φρικτά εγκλήματα; Πολλοί απ’ αυτούς  γεννήθηκαν κι ανατράφηκαν στην Ευρώπη. 

Όσο για την πρόκλησή σας για μελέτη του Κορανίου σας παρουσιάζουμε απλώς ένα μικρό δείγμα: «Αν συναντήσετε τους άπιστους χτυπήστε τους ως το σημείο να κάνετε μεγάλες σφαγές. Αλυσοδέστε τους αιχμάλωτους» (Σούρα 47, Η μάχη,4). «Νομίζετε ότι όσοι φέρνουν νερό στους ταξιδιώτες ή επισκέπτονται τους ιερούς τόπους  έχουν ίση αξία με τον πιστό που υπερασπίζεται την πίστη με το όπλο στο χέρι;» (Σούρα 9, Η μεταστροφή, 19). 

Αυτά λέει το Κοράνι. Ξεφυλλίστε το κι εσείς, κύριε Ζουμπουλάκη (το διανέμει δωρεάν το ΒΗΜΑ) και θα τρίβετε τα μάτια σας. Όσο για το «ευρωπαϊκό Ισλάμ» που αναζητείτε, ακούστε τα συνθήματα που κυριαρχούν σε διαδηλώσεις Μωαμεθανών στην Ευρώπη: No Democracy, just Islam. Islam will dominate the world!!!

No comments:

Post a Comment